• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

19.05.2018

20:31

UBICU PUSTILI IZ ZATVORA, ON U KUĆI SILOVAO ĆERKU: Potresni detalji jezivog zlostavljanja deteta u Smoljincu kod Požarevca!

Vesti

UBICU PUSTILI IZ ZATVORA, ON U KUĆI SILOVAO ĆERKU: Potresni detalji jezivog zlostavljanja deteta u Smoljincu kod Požarevca!

Podeli vest

Živorad M. (60) iz Smoljinca uhapšen je prekjuče jer je u više navrata brutalno tukao i silovao svoju rođenu ćerku (16) u porodičnoj kući! Da sve bude još gore, Živorad je pre samo tri meseca izašao na uslovnu slobodu iz zatvora, gde je bio zbog ubistva

Nadležni u Zabeli su tada skandalozno pogrešili u proceni da je on resocijalizovan i spreman da se vrati u društvo.

Umalo se udavila

Živorad je, naime, proveo nepunih deset godina na robiji, od ukupno 14, na koliko je osuđen jer je u novembru 2008. nožem ubio meštanina Smoljinca Roberta Todorovića (31). Iz zatvora je izašao u februaru jer je komisija KPZ "Zabela" konstatovala da se Živorad dovoljno resocijalizovao, ali je dodatni razlog bio i to što je oboleo od leukemije.

Ćutao o zločinu,
žalio se na bolest

Živorad M., kako smo saznali, u policiji nije hteo da se izjašnjava o tome što je silovao svoju ćerku, ali se žalio da boluje od leukemije i da se ne oseća dobro. Posle hapšenja policija je pretresla njegovu porodičnu kuću i uzela biološke dokaze, koji će se analizirati i koristiti na sudu. Očekuje se i uskoro podizanje optužnice, a onda zakazivanje glavnog pretresa u Višem sudu u Požarevcu.

Iako su i Viši sud i tužilaštvo bili protiv toga, Živorad je odlukom Apelacionog suda ipak uslovno pušten na slobodu. Međutim, kad se vratio u porodičnu kuću, počeo je skoro svakodnevno da bije suprugu i ćerku, a nesrećnu devojčicu je u periodu od 10. do 12. maja i konstantno zverski silovao!

Izvor iz istrage kaže da su inspektori bili zgranuti dok su ispitivali prestravljenu maloletnicu o jezivoj torturi.

- Devojčica je ispričala da ju je otac tukao za svaku sitnicu, a da ju je 10. maja prvi put naterao da ga oralno zadovolji. Zgrabio ju je za kosu i nabio joj glavu ka svom polnom organu. Kazala je da je plakala i gušila se dok joj je otac nabijao polni organ u usta, i da se umalo udavila. On je urlao na nju, govoreći: "Ako možeš da se je.eš s drugima, možeš i sa mnom." Pretio joj je i da će je ubiti ako nekom kaže šta joj radi. Devojčica je, inače, sitne građe i nije imala snage da se odupre ocu - priča naš izvor.

INFORMER U POSEDU PRESUDE KOJA JE KLJUČNI DOKAZ NATO ZLOČINA: Italijanski sud utvrdio da je njihov vojnik umro od POSLEDICA ZRAČENJA U RATU 1999.

Užasna tortura je trajala i naredna dva dana, do 12. maja, pa je devojčica sve ispričala majci, koja je odmah pozvala policiju. Lekarskim pregledom devojčice utvrđene su brojne masnice i podlivi po telu, što sve dokazuje da je bila zlostavljana i silovana.

Živorad će zbog ovog iživljavanja najpre biti vraćen u zatvor da dosluži još četiri godine kazne za ubistvo, a onda mu preti još od pet do 15 godina zato što je silovao ćerku.

Meštani Smoljinca nerado su pričali o Živoradu, uglavnom iz straha od njega. Kratko su nam rekli da je on običan neradnik koji je po izlasku iz zatvora odmah oterao starijeg sina iz kuće, a suprugu i ćerku je često tukao. Pored ovo dvoje dece, ima još jednu odraslu ćerku, koja se odavno udala i živi u Smederevu.

U njihovoj porodičnoj kući u Smoljincu juče nismo zatekli nikog, a komšije kažu da su Živoradovi supruga i maloletna ćerka najverovatnije tada bili u Požarevcu, kod lekara ili u policiji.

ŠIPTARI DUŠANOV PRIZERN PROGLASILI PRESTONICOM KOSOVA: Srbija preko ovog NE SME PREĆI TEK TAKO!

Violeta Todorović (45), udovica Roberta Todorovića, kog je Živorad ubio u novembru 2008, kaže da je ostala u šoku kad je čula da je ubica ranije izašao iz zatvora.

- Kakav je to čovek, i ne čudi me što je to uradio svojoj ćerki. Ali krivi su i nadležni iz Zabele, jer da je Živorad ostao u zatvoru da do kraja odsluži kaznu za ubistvo mog muža, koja je ionako bila mala, ovo se ne bi desilo. Mene je taj monstrum ostavio kao udovicu i samohranu majku, a ubio mi je muža samo zbog toga jer se moj Robert posvađao sa Živoradovim sinom oko pikada u kafani. Moji sinovi su tada imali samo dve i 12 godina - priča uzrujana Violeta.

Napustila školu

Inače, Živoradova ćerka je jesenas upisala prvu godinu srednje škole, ali meštani Smoljinca kažu da je napustila školu. Kako tvrde, i ona i majka izdržavaju se tako što njena mama krade po selu i seoskim baštama jer nemaju drugih prihoda.

VOJSKA SRBIJE UDARA NA NATO, DUŽNA JE DA TO DECI SRBIJE! Istraživaće posledice bombardovanja!

Jedna njena vršnjakinja rekla nam je da je nesrećna Živoradova ćerka, uprkos bedi i nesreći, dobra i tiha devojka i da joj je žao što je ovo doživela.Antrfile:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija