• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

21.05.2018

22:49

STRAVIČNI DETALJI NESEĆE! Stravična saobraćajka na autoputu na Novom Beogradu! JEZIVO SAMOUBISTVO Uleteo u kontrasmer i zabio se u mini-ven

Vesti

STRAVIČNI DETALJI NESEĆE! Stravična saobraćajka na autoputu na Novom Beogradu! JEZIVO SAMOUBISTVO Uleteo u kontrasmer i zabio se u mini-ven

Podeli vest

Bivši taksista Milomir Belić (65) neregistrovanim autom, punim smeća, namerno uleteo u kontrasmer na autoputu kod Tošinog bunara i zabio se u "folksvagen kedi" * Milomir poginuo, šestoro povređeno u mini-venu

Bivši taksista Milomir Belić (65) ubio se preksinoć oko 23.50 tako što je "opel astrom" namerno uleteo u kontrasmer na autoputu na Novom Beogradu i direktno se zabio u "folksvagen kedi"! Belić je na mestu ostao mrtav, dok je šestoro putnika iz mini-vena pukom srećom preživelo stravični sudar!

Belić je upravljao neregistrovanim autom, prepunim smeća, a u poslednje vreme je psihički oboleo!

Neki ga izbegli

Jezivi sudar dogodio se u blizini Geneks kule, kod isključe

Oboleo

Belić je iz Zemuna, a njegovi poznanici potvrdili su da je u poslednje vreme imao psihičkih problema

Izvor iz istrage

nja za Bežanijsku kosu. Belić je u suprotnom smeru vozio oko 650 metara. Nekoliko vozila je uspelo da ga izbegne, a onda se u njega direktno zakucao "folksvagen kedi" u kom je bilo šest osoba.

U policiji pretpostavljaju da je nesrećni taksista hteo da se ubije, jer je u poslednje vreme imao psihičkih problema.

- Od siline udara, motor je uleteo u kabinu i odbacio Belića na zadnje sedište. On je na mestu poginuo. Cela prednja polovina "opela" bila je potpuno smrskana. Auto je bio pun nekog otpada, plastičnih flaša i novina, koji su posle sudara ostali razbacani svuda oko mesta nesreće - navodi naš sagovornik iz policije.

Bojan Marić (38), koji je upravljao "kedijem", kao i pet njegovih saputnika, pukom srećom nisu teže povređeni.

- Svi su bili uredno vezani u mini-venu, dok Belić nije imao vezan sigurnosni pojas u svom vozilu. Patrola saobraćajne policije je na mestu nesreće alkotestirala vozača "kedija" i utvrđeno je da on nije imao alkohola u krvi. Dvoje povređenih su prevezeni u Urgentni centar, a ostalima je pomoć ukazana na mestu udesa. Vozač "kedija" je izjavio policajcima kako se taksista iznenada stvorio ispred njega i da nikako nije mogao da ga izbegne - kaže naš sagovornik.

Slični slučajevi

25. februar 2018. - Sava O. (46) iz Beograda vozio je suprotnim smerom na Brankovom mostu. On je kažnjen novčano sa 179.000 dinara, a dozvola mu je oduzeta na devet meseci.

13. maj 2017. - M. S. (59) uhapšen jer je vozio auto pijan putem Subotica - Beograd u suprotnom smeru, prema Subotici. Policija je M. S. zaustavila kod Feketića, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao oko tri promila alkohola u krvi.

7. april 2017. - Mlađi Novosađanin uhapšen jer je vozio "opel astru" u kontrasmeru na autoputu u blizini Novog Sada. Vozač je uhapšen nakon što je udario u drugi automobil, koji mu je naišao u susret, ali srećom tada nije bilo teže povređenih.

Telo na obdukciji

Inače, istragom je utvrđeno da je Belić ranije radio kao taksista, ali da se time ne bavi već nekoliko godina.

- Njegov "opel" ima tablice sa oznakama taksija, ali nije registrovan već duže od godinu dana. Belić je iz Zemuna, a njegovi poznanici potvrdili su da je u poslednje vreme imao psihičkih problema. Auto mu je stalno bio pun nekog otpada, a živeo je kao beskućnik, iako to nije bio. Sve ukazuje na to da je želeo da okonča sebi život u svom autu - dodaje on.

Belićevo telo je prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, koja bi trebalo da pokaže da li je u momentu nesreće bio pod dejstvom alkohola ili nekih psihoaktivnih supstanci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!
Politika

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon razgovarao je danas sa poslanicom nemačkog Bundestaga Žaklin Nastić o situaciji na Kosovu i Metohiji i predstavio joj poslednja dešavanja u južnoj srpskoj Pokrajini, kao i poziciju Srbije po tim pitanjima.

28.03.2024

15:18

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija