• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

22.05.2018

19:37

UŽAS! PSIHOLOG PIPAO DEVOJČICU, PA ZAPUCAO NA NJENOG OCA: Jezivi detalji hapšenja nasilnika i pedofila u beogradskom naselju Borča!

Vesti

UŽAS! PSIHOLOG PIPAO DEVOJČICU, PA ZAPUCAO NA NJENOG OCA: Jezivi detalji hapšenja nasilnika i pedofila u beogradskom naselju Borča!

Podeli vest

Serafim M. (72) iz beogradskog naselja Borča, penzionisani profesor psihologije, uhapšen je preksinoć nakon što je namamio u svoju kuću devojčicu Z. Đ. (15) iz komšiluka i uhvatio je za grudi, tražeći joj da mu "preda energiju"! Kad je prestravljena devojčica pobegla i pozvala oca u pomoć, pomahnitali profesor je zapucao iz pištolja na njega, ali ga srećom nije pogodio

Policija je prilikom pretresa Serafimove kuće zaplenila još nekoliko komada vatrenog oružja!

Počeo da je skida

Rođak napadnute devojčice ispričao nam je da je Z. Đ. učenica prve godine srednje škole i da je pre incidenta, u nedelju uveče, sa društvom bila nedaleko od Hrama Svete Petke na Ovčanskom putu. Kad je krenula kući, komšija Serafim ju je presreo na ulici i pozvao da svrati kod njega.

- Uhvatio ju je za ruku i rekao joj da mu je potrebna neka pomoć. Ona je pristala, ne sluteći da će je komšija napastvovati u kući - objašnjava rođak.

NAPADNUT ZAMENIK TUŽIOCA ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL: Posle konflikta u saobraćaju, nepoznati vozač, udario ga pesnicom u glavu i POBEGAO!

On kaže da je Serafim počeo da priča njegovoj rođaki neke besmislice i krenuo je da joj skine bluzu.

- Govorio joj je: "Predaj mi energiju..." Za to vreme jednom rukom ju je uhvatio za grudi, a drugom za međunožje. Rođaka se uplašila, otrgla se od Serafima i otrčala kući, gde je sve ispričala svom ocu - kaže on.

Prema njegovim rečima, devojčicin otac Miodrag Đ. odmah je otišao do komšije Serafima da potraži objašnjenje.

- Miodrag je pokušao da uđe u dvorište, ali je kapija bila zaključana. Vikao je: "Komšija! Komšija!", ali niko se nije odazivao. Onda je u mraku video jednu siluetu i odjeknuo je pucanj. Miodrag je otrčao u svoju kuću i pozvao policiju - navodi rođak.

TUŽILAŠTVO NALOŽILO PSIHOLOŠKO VEŠTAČENJE ĆERKE UBIJENE JELENE!

Kako saznajemo u beogradskoj policiji, oni su dobili prijavu pucnjave i zlostavljanja deteta u nedelju u 23.20 i na lice mesta odmah su upućene četiri patrole.

- Kada su policajci stigli do Serafimove kuće, zatekli su ga u dvorištu. U jednoj ruci je držao baterijsku lampu, a u drugoj sekiru, dok mu je za pojasom bio zadenut pištolj. Nije hteo da otvori kapiju i vikao je da će pozvati policiju, jer očigledno nije bio svestan da su policajci već opkolili njegovo dvorište - objašnjava sagovornik Informera.

Prišli mu s leđa

Tokom jednosatnog ubeđivanja, Serafim je sve vreme šetao po dvorištu.

PALI ZBOG PRIMANJA I DAVANJA MITA: Policija u Kraljevu uhapsila četiri osobe osumnjičene za ovo krivično delo!

- U jednom trenutku, dok je razgovarao s policajcem kod kapije, drugi policajci su neopaženo ušli u dvorište s druge strane i s leđa savladali profesora. On je razoružan, a pretresom kuće pronađeno je još nekoliko komada vatrenog oružja, koje je Serafim imao bez dozvole. Određeno mu je policijsko zadržavanje i biće u zakonskom roku predat nadležnom tužilaštvu - rekli su u policiji.

Informer

Napadnuta devojčica juče je u pratnji roditelja dala iskaz u policiji i ispričala šta joj je komšija radio. Ona je, prema nezvaničnim informacijama iz policije, podvrgnuta i poligrafskom ispitivanju, a uzeti su joj otisci i biološki materijal sa odeće koju je nosila u vreme incidenta. 

Čudak koji bulji u prolaznike

Serafimove komšije kazale su nam da on živi u okolini Mladenovca, gde ima kuću, a u Borču dolazi samo povremeno.
- Došao je u nedovršenu kuću u Borči pre šest-sedam dana. Svaki dan smo ga viđali kako šeta po dvorištu, a u nedelju je pola dana sedeo na betonskoj ploči i gledao u prolaznike. Buljio je i u tri Miodragove ćerke, koje su se nedavno doselile u kuću preko puta njegove, a onda je i napao jednu od njih - kaže komšija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija