• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

23.05.2018

19:12

JEZIVI DETALJI IZ PRESUDE PEDOFILU IZ SELA MALOLIŠTE: Silovao sestričinu (9), pravdao se na sudu da ga je DEVOJČICA PRINUDILA NA SEKS!

Vesti

JEZIVI DETALJI IZ PRESUDE PEDOFILU IZ SELA MALOLIŠTE: Silovao sestričinu (9), pravdao se na sudu da ga je DEVOJČICA PRINUDILA NA SEKS!

Podeli vest

Branislav Z. (22) iz doljevačkog sela Malošište pravosnažno je osuđen na osam godina zatvora jer je od 2016. u više navrata obljubio ćerku svoje polusestre A. A., koja je tad imala samo devet godina

Da sve bude još bizarnije, pedofil se u sudu pravdao da ga je devojčica, koja sada ima 11 godina, ucenama prinudila na seks!

Prvi put je bolelo

U presudi monstrumu stoji da je prvi seks sa sestričinom imao u julu 2016, kad mu je došla u posetu s majkom, pa su sticajem okolnosti ostali nakratko sami u kući.

Rodbina u šoku

Marina B., koja je udata za Branislavovog brata, ispričala nam je da nikad nije ni posumnjala da se između njega i A. A. nešto dešava.
- Kad sam čula za to, sva sam se naježila od šoka, deteta mi moga! Branislav je tako dobar, ne znam šta mu je bilo. Njegova majka neprestano plače, ne može da veruje da joj je sin napastvovao unuče - kazala je Marina nakon Branislavovog hapšenja.

- Branislav je legao u svoj krevet i pozvao dete da mu se pridruži, a zatim je svukao i nju i sebe, nakon čega ju je obljubio. Tvrdio je na sudu da nije znao da je ona tada bila nevina i da je to shvatio tek kada je video njenu krv na polnom organu. Tada se zabrinuo da će biti otkriven - kaže naš sagovornik iz istrage.

UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA: KFOR i PRIŠTINA GADNO MUTE, tvrde da su kamere bile ugašene, pa proradile 10 minuta posle ubistva!

Međutim, manijak je već sutradan još dva puta imao seksualni odnos sa sestričinom, a posle toga je koristio svaku priliku da je ponovo napastvuje.

- Jednom prilikom se to desilo kada su zajedno išli da skupe drva za ogrev, ali i nekoliko puta u Beogradu, gde je boravio da bi polusestri i njenoj deci pomogao da nađu stan. Branislav je manipulisao sestričinom, ubedio ju je da su oni zaljubljeni par, pa je naivna devojčica u nekoliko navrata čak i bežala od roditelja i dolazila iz Beograda u Malošište, kako bi se videla s ujakom - navodi naš izvor.

PUZIGAĆI 12 GODINA ZATVORA zbog učešća u ubistvu Tatona!

Branislav na sudu nije sporio da je u više navrata obljubio sestričinu i do detalja je opisivao šta je radio s njom. Međutim, stalno je potencirao da je ona zahtevala od njega da imaju seks.

- Tvrdio je najpre da ga je sestričina ucenom naterala da imaju seks, preteći mu da će svima ispričati da ju je silovao ako je odbije. Posle je pričao da je veza sa sestričinom prerasla u ljubavnu i da to nije bio samo običan seks. I devojčica je potvrdila da je u više navrata spavala sa ujakom, ali je negirala da je ona inicirala seks. Kazala je da joj prvi put nije bilo lepo, da ju je bolelo, a da majci nije ništa ispričala jer nije ni znala da joj se desilo nešto pogrešno i nenormalno. Međutim, naglasila je da joj ujak nikad nije pretio i da se jednom prilikom, kad je bila u šumi s ujakom, sama svukla gola kako bi imali seks - priča naš sagovornik.

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Nema materijalnih dokaza da je ZORAN UBIO JELENU na nasipu, svedočenje male Jane neće biti od koristi!

Stravičan incest otkriven je pre nekoliko meseci, kad je Branislavova polusestra čula ćerku kako ujaku preko telefona govori: "Hajde dođi, ljubavi", nakon čega je obaveštena policija. Međutim, kasnije, tokom istrage, devojčica je kazala da tom prilikom nije ona rekla ujaku "ljubavi", već on njoj.

Povećana mu kazna

Branislav je prvostepeno bio osuđen na sedam godina zatvora, od maksimalno 12, koliko je predviđeno Krivičnim zakonom, jer je sud uzeo u obzir da je on mlad, loših materijalnih prilika i da se pokajao.

Ipak, Apelacioni sud mu je nedavno, postupajući po žalbi tužilaštva, dodao još jednu godinu zatvora, smatrajući da zaslužuje strožu kaznu, jer mu je žrtva sestričina, te da je prvi seks s njom imao kada je ona imala samo devet godina. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija