• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

23.05.2018

22:16

KRAJ DRAME U SMEDEREVSKOJ BOLNICI! Pacijent odustao od samoubistva, SUPRUGA GA UBEDILA DA SE 'PREDA"!

Vesti

KRAJ DRAME U SMEDEREVSKOJ BOLNICI! Pacijent odustao od samoubistva, SUPRUGA GA UBEDILA DA SE 'PREDA"!

Podeli vest

Posle jednočasovne drame, pacijent hirurgije Opšte bolnice u Smederevu odustao je od namere da skoči sa drugog sprata bolnice 

On je ovu odluku doneo nakon telefonskog razgovora sa suprugom. Niko, međutim, ne zna koji su motivi naterali ovog čoveka da zapreti samoubistvom.

- Trebalo je danas da bude operisan, reč je o rutinskoj operaciji koja je, međutim, odložena. Ponašao se najnormalnije. Nije imao primedbe na odlaganje operacije. Pacijenti iz sobe svedoče da je iz čista mira otvorio prozor i izašao na sims, kaže dežurna doktorka sa Hirurgije.

Muškarac je na prozoru najpre stajao na klimi, a potom je seo, a policajcima je rekao da će, ukoliko uđu u sobu, skočiti. U sobi sa njim bio je još jedan pacijent.

Nakon što je pristao da siđe s prozora, primio je terapiju, i zatražio razgovor sa psihijatrom, rekao nam je direkotr bolnice dr Nenad Đorđević koji je bio na licu mesta.

Policija je i dalje na odeljenju, a na mestu događaja vatrogasci i policija su preventivno razapeli i sigurnosni dušek ispred bolnice. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija