• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

27.05.2018

10:08

UBIO ŽENU ZBOG LJUBOMORE! Srbin u Beču sumnjao da ga supruga vara pa je izbo nožem!

Vesti

UBIO ŽENU ZBOG LJUBOMORE! Srbin u Beču sumnjao da ga supruga vara pa je izbo nožem!

Podeli vest

Aleksandar K. (61) uhapšen je zbog sumnje da je ubio suprugu Ileanu K. (43) u porodičnom stanu u Beču. Krvavi zločin dogodio se u četvrtak u popodnevnim časovima, kad je Aleksandar izbo nesrećnu ženu

Telo su pronašle njihove ćerke kad su se vratile u stan i odmah su pozvale Hitnu pomoć.

- Žena je ležala na podu i krvarila, a na telu su bili vidljivi ubodi noža po grudima i stomaku. Uprkos pokušajima lekara da je spasu, Ileana je preminula u stanu. Njen muž je uhapšen i nije pružao nikakav otpor. Navodno, izbo ju je sa sedam uboda nožem - naveli su austrijski mediji.

Aleksandar K., kako saznajemo, nije ni pokušao da pobegne s mesta zločina.

- On je rekao da nije imao nameru da je ubije. Ispričao je da je svađa među njima eskalirala tog popodneva jer je sumnjao da ga supruga vara. Zbog toga je, u žaru rasprave, dograbio nož i sedam puta izbo suprugu - navodno je ispričao policiji Aleksandar K.

Policijski portparol Danijel Princ naveo je da su operativci zaplenili nekoliko noževa, ali da nije poznato kojim od njih je usmrćena Ileana K.

- Motiv ubistva zasad nije najjasniji. Naređena je obdukcija tela Ileane K., nakon koje će biti poznato koja rana je bila smrtonosna. Ćerke ovog para su preživele šok, one su dobile medicinsku pomoć - dodao je portparol bečke policije.

Kako saznajemo, Aleksandar i Ileana K. u Beč su došli iz Velikog Gradišta.

- Ona je bila zaposlena u ćevabdžinici, ali je pre nekog vremena otišla u Austriju. Uspela je da sredi papire i za svog supruga, pa su svi živeli zajedno u Beču. Tamo se zaposlila u grilu koji su takođe držali naši ljudi. Velika tragedija, svako ko je poznavao ovaj par znao je da su dobri ljudi i da je Ileana divna žena - kaže jedna njena poznanica.

Naša sagovornica ističe da joj se Lili, kako su Ileanu zvali, nikad nije žalila na supruga.

- Loša reč nije mogla da se čuje o porodici od nje. Bila je veoma vredna i snalažljiva, baš se potrudila da sve ukućane odvede u Beč da ne bi bili razdvojeni. Verujte da smo u strašnom šoku - dodala je prijateljica ubijene.

Anđeli neka te čuvaju, Lili

Prijatelji Ileane K., mahom njeni zemljaci iz Rumunije, prethodnih dana ostavljali su brojne poruke saučešća na njenom Fejsbuk profilu.
- Bog nek ti da mir i neka te anđeli čuvaju, Lili... Bila si dobra duša... Šokirani smo tvojom neočekivanom smrću - pisali su njeni prijatelji i delili Ileanine fotografije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija