• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nikola šević/Jovana Matijašević

28.05.2018

20:48

(FOTO/VIDEO) UBIJEN BLIZAK SARADNIK LUKE BOJOVIĆA: Ubice ga izrešetale dok je pričao mobilnim telefonom,  MOTIV UBISTVA KRVNA OSVETA?!

Vesti

(FOTO/VIDEO) UBIJEN BLIZAK SARADNIK LUKE BOJOVIĆA: Ubice ga izrešetale dok je pričao mobilnim telefonom, MOTIV UBISTVA KRVNA OSVETA?!

Podeli vest

Dragoslav Miloradović (43), blizak saradnik Luke Bojovića, ubijen je u pucnjavi u Višnjickoj ulici ispred svoje auto perionice. Ubice su mu prišle na motoru i izrešetale ga dok je pričao mobilni telefonom. Nezvanično saznajemo da je motor nađen zapaljen. Krvna osveta moguć motiv ubistva

Ubica je na žrtvu ispalio veći broj metaka i pobegao motociklom. Policija se dala u poteru za izvršiocem ubistva i na teritoriji celog grada proglasila akciju "Vihor"

Informer rs

Kako Informer saznaje protiv ubijenog Dragoslava Miloradovića, bile su podnošene krivične prijave za nedozvoljeno držanje oružja i falsifikovanje dokumenata.  


Informer rs

Prema rečima Roma iz kraja dvojica sumnjivih tipova viđena su  kako se motaju po žbunju oko perionice.

Ubijeni Miloradović je stajao pored auta i pričao preko telefona. U jednom trenutku prišli su mu na motoru s kacigama na glavama izreštali ga i pobegli.
Prema nezvanicnim informacija motor je nađen zapaljen.

Informer rs

Prema nezvaničnim saznanjima, Dragoslav Miloradović je kum Luke Bojovića i član njegove kriminalne grupe koja je brojala 13 osoba.

Ubrzo posle ubistva na lice mesta su pristigli Miloradovićevi prijatelji i porodica. Miloradović je bio suvlasnik auto-perionice sa Nikolom Bojovićem, ubijenim bratom vođe "zemunaca" Luke Bojovića!

Krvna osveta moguć motiv ubistva?! 

O motivu profesionalnog ubistva za sada se samo nagađa. Prema nezvaničnim saznanjima,  postoji mogućnost da je na delu bio obračun za mesto naslednika Bojovićevih poslova u Srbiji. Ipak, ne isključuje se ni da je u pitanju još jedan čin krvne osvete na relaciji Bojovići - Šaranovići, koja traje već godinama unazad.
U sukobu dve porodice, podsećamo, ubijeno je više osoba, među kojima su Lukin brat Nikola, te oba brata Šaranovića, Branislav i Slobodan.

Povezan s pokušajem ubistva Miana Beka 

Miloradović je bio povezivan i sa pokušajem ubistva MIlana Beka. Naime, Bojovićev kum je pozajmio novac Ivanu Adrovcu, mužu optužene Maje Adrovac. To je, zapravo, bio novac Filipa Koraća, vođe preostalog dela Bojovićevog klana, koji je Adrovac navodno planirao da uloži u trgovinu kokainom. Ipak, novac je propao, a Adrovac je ostao "dužan" Miloradoviću, odnosno Koraću. Da li je i kako je taj dug naplaćen - nije poznato.

POKUŠAJ SAMOUBISTVA NA PANČEVAČKOM MOSTU: Žena se bacila sa 10 metara visine i PALA NA BETON!

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NAVIJAČA RADA NA ČUKARICI!

OTAC SE UBIO NA TERASI STANA U NOVOM SADU, ćerka zbog muzike nije čula KOBNI PUCANJ IZ PUŠKE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija