• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2018

14:20

TRI METKA U STOMAK ZA NAVIJAČA RADA! Ubice ćutale o zločinu kod tužioca, MOTIV PROMENA KLUPSKIH BOJA?!

Vesti

TRI METKA U STOMAK ZA NAVIJAČA RADA! Ubice ćutale o zločinu kod tužioca, MOTIV PROMENA KLUPSKIH BOJA?!

Podeli vest

Aleksi Vasiljeviću (25) i Dejanu Rutalju (22) određen pritvor do tri meseca zbog ubistva bildera Ognjena Žanića (26) Sva trojica su bili radovci, a pre zločina Ognjen je tukao Aleksu jer je prešao u tabor Partizana

Aleksa Vasiljević (25) i Dejan Rutalj (22) iz Beograda, koji su uhapšeni zbog sumnje da su u četvrtak u parku na Čukaričkoj padini ubili bodi-bildera Ognjena Žanića (26), branili su se juče ćutanjem na saslušanju u Višem tužilaštvu. Obojici je nakon toga određen pritvor do tri meseca.

3 metka u stomak su bila kobna po Ognjena Žanića

Kako je utvrđeno tokom istrage, sva trojica su bili navijači FK Rad. Međutim, pre zločina Ognjen je pretukao Aleksu zato što je prešao u tabor Partizana, pa mu se ovaj najverovatnije osvetio sa prijateljem.

Naš izvor kaže da su Žanićeve ubice identifikovane vrlo brzo posle zločina.

Informer

- Zbog bojazni da ne pobegnu iz zemlje inspektori su u početku krili da znaju imena osumnjičenih, pa nisu ni raspisane poternice za njima. Operativnim radom oni su ubrzo locirani, a zatim i uhapšeni. Jedan je uhapšen u petak, drugi u subotu - priča naš sagovornik.

(FOTO) OVO JE NAVIJAČ RADA KOJI JE BRUTALNO UBIJEN NA ČUKARICI! Sakrio je nešto ispod auta na parkingu, a onda su USLEDILI PUCNJI!

Prema njegovim rečima, motiv za ovo ubistvo krije se u obračunu Žanića i Vasiljevića.

- Žanić, Vasiljević i Rutalj su ranije redovno išli na utakmice Rada. Međutim, Vasiljević je počeo da se pojavljuje na tribini gde su navijači Partizana. To je zasmetalo Žaniću, koji se sukobio s njim i pretukao ga - napominje naš izvor i dodaje:

Razbojništva i pokušaj ubistva
Aleksa je robijao zbog razbojništva, a Dejan je "odležao" četiri godine za pokušaj ubistva i nedavno je izašao iz zatvoraIzvor iz istrage

- U četvrtak uveče Aleksin poznanik je pozvao Ognjena da izađe iz zgrade i da se nađu na klupi u parku. Žanić je izašao, a ubrzo su se pred njim pojavili Rutalj i Vasiljević. Jedan od njih je potegao pištolj i ispalio tri metka Ognjenu u stomak.

Obojica uhapšenih terete se za ubistvo u saizvršilaštvu, a Rutalj i za nelegalno oružje.

- Oni su dobro poznati policiji. Vasiljević je bio godinu i po dana na robiji zbog razbojništva, a Rutalj je "odležao" četiri godine za pokušaj ubistva i nedavno je izašao iz zatvora. Sa druge strane, Žanić nije imao dosije u policiji - navodi naš izvor.

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NAVIJAČA RADA NA ČUKARICI!

Podsetimo, Ognjen je bio apsolvent na Pravnom fakultetu i bio je instruktor za bodi-bilding. Držao je i prodavnicu suplemenata za ove sportiste.

Bio je poznat na tribinama FK Rad, ali u poslednje vreme nije išao redovno na utakmice i nije se kretao u tim krugovima, iako je na društvenim mrežama s ponosom pokazivao istetoviran grb ovog kluba na svojim grudima. Bio je i član nacionalističke organizacije "Srbska čast".

Ubijeni Žanić sahranjen je subotu na Novom bežanijskom groblju. 

Informer





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZARIJE BULATOVIĆ

pre 5 godina

vidi se iz aviona, fin čovek premlatio čoveka što je partizanovac naš zvezdaš

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija