• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infomer

31.05.2018

16:07

BIVŠI ADVOKAT NAPADNUT NA KUĆNOM PRAGU! Neko je pozvonio, a kad je otvorio vrata DOBIO JE UDARAC METALNOM ŠIPKOM U GLAVU!

Vesti

BIVŠI ADVOKAT NAPADNUT NA KUĆNOM PRAGU! Neko je pozvonio, a kad je otvorio vrata DOBIO JE UDARAC METALNOM ŠIPKOM U GLAVU!

Podeli vest

Beogradska policija istražuje slučaj bivseg advokata Dragoljuba Nikolića (67), koji je napadnut sinoć ispred svoje kuće na Zvezdari!

Za sada nepoznati napadač pozvonio je na vrata i kada ih je Nikolić otvorio, udario je metalnom šipkom advokata u glavu! 

Napadač je odmah pobegao, a Nikolić je prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu. 

Istraga je u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 5 godina

Zao mi je coveka kao coveka sto je tako stradao. Advokata mi nije zao zato sto za pare rade sve!!!

Posmatrac

pre 5 godina

Najveci kriminalci u Srbiji su advokati. Istovremeno rade za klijenta, za suprotnu stranu, varaju mangupe koji imaju para pa mu ih lako prevarom uzimaju jer ovi imaju jake misice ali malo znanja kada je pravo u pitanju Advokati gospodare katastrom, sudovima... Elita od advokata bandita.Cast izuzecima ali se na prste mogu izbrojati. Placaju porez kao obucari. Blam drzave koja je pognula glavu kada su pod kapom Marka Nicovica advokata bivseg policajca , advokati strajkovali. Doci ce vreme preispitavanja nezaknitih sudskih Resenja i sudskih Presuda. Zivi bili pa videli sta su sve advokati sa svojim povezanim licima pokrali za 20 godina. I uknjizili.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija