• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

31.05.2018

18:48

AVION PRINUDNO SLETEO NA BEOGRADSKI AERODROM ZBOG PIJANOG TURČINA! Putnik maltretirao stjuardesu, a moraće PAPRENO DA PLATI!

Vesti

AVION PRINUDNO SLETEO NA BEOGRADSKI AERODROM ZBOG PIJANOG TURČINA! Putnik maltretirao stjuardesu, a moraće PAPRENO DA PLATI!

Podeli vest

Zbog divljanja putnika Hasana A, avion "Viz era" morao je prinudno da sleti na beogradski aerodrom tokom leta iz Larnake. Problematični putnik ubrzo je uhapšen i sproveden kod dežurnog sudije

Naime, Aerodrom "Nikola Tesla" objavio je u utorak po podne saopštenje prema kom je let avio-kompanije "Viz Er" na redovnoj liniji iz Larnake sleteo bezbedno u Beograd, u 18:06 časova, kako je i najavljeno. Ipak, avion je, nakon zahteva posade zbog neprimerenog ponašanja jednog od putnika, pre rodbine i prijatelja dočekala - policija.

Kako Blic saznaje, ovaj putnik maltretirao je i svoje saputnike, ali posebno jednu od stjuardesa mađarske avio-kompanije, kojoj se napadno nabacivao tokom čitavog leta. Kabinsko osoblje primetilo je neprimereno ponašanje ovog putnika, i još iz aviona obavestilo srpsku policiju, koja ga je privela na aerodromu. Ipak, nije bilo osnova za krivično gonjenje putnika.

Ovo je drugi slučaj u poslednje tri nedelje da putnici "Viz era" zbog nedoličnog ponašanja budu privedeni na najvećem srpskom aerodromu. Naime, i 11. maja ove godine, takođe na letu iz Larnake, putnik je pijan maltretirao kabinsko osoblje na letu, zbog čega je po sletanju u Beograd morala da interveniše policija.

Kako saznaju beogradski mediji, reč je o turskom državljaninu Hasanu A., koji je u alkoholisanom stanju terorisao stjuardese, ali i putnike na letu s Kipra. Nakon što se otreznio u policijskoj stanici, Turčin je izveden pred prekršajnog sudiju, koji mu je odredio novčanu kaznu. Inače, za prekršaje ove vrste slede novčane kazne u visini od nekoliko desetina hiljada evra, ili društveno korisni rad, koji se retko određuje.

Ovakvi incidenti na letovima nisu više retkost ni u avionima koji sleću u srpsku prestonicu. U oktobru 2015. godine grupa od 120 pijanih Iraca pravila je haos na letu aviona kompanije "San ekspres" od Dablina do Izmira. Iako su privedeni i zadržani na Aerodromu, Irci su nastavili da pijani maltretiraju osoblje aerodroma, tek po dolasku policije su se smirili...

AVION HITNO SLETEO NA BEOGRADSKI AERODROM! Tamo ga je čekala POLICIJA! Svi putnici ISKRCANI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija