• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2018

14:00

(FOTO) ISPOVEST BRAĆE KOJE SU NOŽEM IZBOLE VAMPIRICE IZ MELENACA: Krvave sestre ih grizle za vrat, a kakve tek JEZIVE OBREDE vrše u svojoj kući!

Vesti

(FOTO) ISPOVEST BRAĆE KOJE SU NOŽEM IZBOLE VAMPIRICE IZ MELENACA: Krvave sestre ih grizle za vrat, a kakve tek JEZIVE OBREDE vrše u svojoj kući!

Podeli vest

Lazar Stanišić iz Melenaca kod Zrenjanina oporavlja se kod kuće od teških povreda koje su mu, u noći između petka i subote, nanele komšinice, sestre Dina i Zora Tomić

Podsetimo, dve sestre su usred noći prvo napale Lazara, rasporile mu nožem stomak i skakale oko njega, grizući ga za vrat, dok je njihov očuh mirno stajao i na nepoznatom jeziku davao im upustva šta dalje da rade.

Branislav kaže da nije razumeo šta su govorili stranim jezikom. Zatrčao se ka njima da spase svog brata, ali krvave sestre su napale i njega.

Branislav Stanišićpink.rs

- Laza je izašao iz moje kuće i krenuo ka svojoj. Ja sam se spremao za spavanje, a moja ćerka je otišla u kupatilo, samo sam začuo njen vrisak, kada je videla iza kuće u travuljini Lazu u lokvi krvi - ispričao je Branislav, gostujući na Pinku, i dalje u šoku zbog jezivog napada na njegovu porodicu.

- Izleteo sam iz kuće i oslanjao se samo na zvuke kako bih našao brata po mrklom mraku. Kada sam ga ugledao, video sam da jedna od njih leži na Lazi, na mestu gde je bio posečen, a druga je skakutala od sreće. Udario sam i jednu i drugu, a tada sam dobio udarac u glavu kofom, kojom su inače i mog brata onesposobili. Zadobio sam i ubod nožem u vrat, ali sam se nekako odbranio. Podigao sam brata za noge, nisam hteo da ga dižem jer sam video da mu je ispala trbušna maramica. Evo, ni sada ne znam kako sam uspeo da pozovem Hitnu pomoć, kako sam uopšte uspeo da spasem naše žive glave - ispričao je Branislav.

- Laza mi je ispričao da su ga grizle za vrat i bezumno cičale od sreće kada su videle krv, što je verovatno njihov ritual. Kako mi je Laza ispričao kada je malo došao svesti, očuh ga je udario u glavu, nakon čega su devojke nasrnule na njega, a jedna ga je ubola nožem u stomak. Zatim su ga vukle po dvorištu - i dalje se vidi put od krvi kojim su ga vukle. One obe imaju preko 100 kilograma, a jedna je visoka oko 180 centimetara - rekao je potreseni Branislav.

Branislav i Lazar Stanišićpink.rs

Branislav i Lazar Stanišić

Uhapšene devojke su izjavile da su "komšije izbole jer su pokušali da ih navodno pokradu". Njima je određen pritvor, nakon čega će biti saslušane u tužilaštvu.

- Oba lica su po odobrenju Višeg javnog tužioca u Zrenjaninu zadržana 48 sati, privedena dežurnom zameniku javog tužioca, koji ih je saslušao i protiv kojih je po njegovom predlogu od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu rešenjem određen pritvor u trajanju od 30 dana - kažu u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

- To nisu ljudi kao mi. Članovi su neke sekte sigurno. U cik zore su ih meštani viđali kako dolaze sa groblja, koje se nalazi nedaleko odavde. Ćutljive su. One su išarale njihovu kuću. Nikada nisu išle u školu. I njihov očuh je strašan. Ima dugu raščupanu kosu i bradu, a uvek nosi nekakvu torbu - rekla je za srbijudanas.com, majka povređene braće.

Po rečima meštana devojke se čudno ponašaju i svi strahuju od njih. Osim čestih odlazaka u groblje, pojedinci tvrde da u kući drže lobanje i deru žive mačke, svi sumnjaju da su članovi neke sekte, pa iz tog razloga vrše jezive rituale.

Dina i Zora doselile su se sa majkom i očuhom pre sedam-osam godina iz Austrije, jer su, prema rečima Branislava, odande navodno proterani zbog svojih "verskih uverenja".

Pogledajte potresnu ispovest Branislava Stanišića:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Strasno

pre 5 godina

Zene su ozbiljno bolesne kao i njihov ocuh i treba da se pod hitno lece pod nadzorom u zatvorskoj bolnici svo troje. Po o om saznanju sta im se nalazi u kuci i kako sr ocuh ponasa i kako izgleda i on mora biti u pritvoru...uzas

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija