• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.06.2018

11:52

VIDEO SNIMAK POSLAO BAHATOG MLADIĆA IZA REŠETAKA: Nokautirao dedu na bicklu i dobio prekršajnu prijavu, UHAPŠEN TEK POSLE PRITISKA ZGROŽENE JAVNOSTI!

Vesti

VIDEO SNIMAK POSLAO BAHATOG MLADIĆA IZA REŠETAKA: Nokautirao dedu na bicklu i dobio prekršajnu prijavu, UHAPŠEN TEK POSLE PRITISKA ZGROŽENE JAVNOSTI!

Podeli vest

Marko Stevanović uhapšen je nakon što je pretukao Miša Očovaija, navodno jer mu je starac vređao devojku

Marko Stevanović (27) uhapšen je nakon što je u ponedeljak sa dva udarca nokautirao Miša Očovaija (73) u Staroj Pazovi, navodno jer mu je starac vređao devojku! Protiv Marka će biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje, za šta mu preti od šest meseci do tri godine zatvora

Osnovni javni tužilac je najpre naložio da se Stevanović kazni prekršajno, i to nakon što su Očovaiju konstatovane lake telesne povrede. Međutim, pošto se u sredu snimak napada pojavio u javnosti, tužilac je naložio da se prikupe dodatne informacije o tome, a zatim i da se napadač uhapsi.

(VIDEO) BAHATI MLADIĆ IZAŠAO IZ BMW-a I PRETUKAO DEDU NA BICIKLU: Brutalno nasilje u Staroj Pazovi

Prema nezvaničnim saznanjima, Stevanović je u policiji ponovio svoju izjavu, priznao je da je u afektu pretukao starca i pokajao se zbog toga. Po zakonu o krivičnom postupku, za ovo delo preti zatvorska kazna od šest meseci do tri godine.

Zanimljivo je da je Mišo do srede bio ubeđen da ga je dva dana ranije udario auto i uopšte nije bio svestan da je pretučen. To je shvatio tek kada su mu novinari pokazali snimak napada.

On nam je juče rekao da je čuo da je Marko uhapšen i da mu je žao zbog toga.

- Čuo sam da su priveli tog momka. Žao mi je ako ode u zatvor, ali i mene celo telo boli, pljujem krv, ne mogu da gutam. Sad se sećam nekih detalja od tog dana. Vozio sam bicikl Šafarikovom ulicom, a onda se zaustavio auto i iz njega je istrčao mladić. Viknuo je "Stani! Zašto si dobacivao mojoj devojci?" Ja sam pitao kojoj devojci, a on je rekao: "Ovoj u kolima". I to je sve čega se sećam - ispričao je Mišo.

On priznaje da je tog dana popio nekoliko piva u komšiluku.

- Ja imam 73 godine i nikada ne dobacujem ženama i devojkama, to bi bila sramota - rekao je on.

Inače, ni Očovai, ni Stevanović nemaju dosije u policiji. Komšije Marka Stevanovića kažu da je on dobar mladić i da nikada nije izazivao incidente.

- Zaposlen je, radi čak i noću i studira. Ne znam zašto mu je pao mrak na oči, pa da napadne starca - kaže ovaj komšija.

REAGOVAO U AFEKTU

Podsetimo, Stevanović je nakon napada sam pozvao Hitnu pomoć i prijavio se policiji. Kazao je da je udario starca jer je nepristojno dobacivao njegovoj devojci, koja je džogirala tom ulicom.

- Kajem se zbog svega. Žao mi je, ali sam reagovao u afektu, zaštitnički... Pre neku godinu je neki manijak spopao i moju majku, pa je i to doprinelo da se iznerviram kad je onaj starac napao i moju devojku. Ja nisam nasilan, nemam dosije u policiji - objasnio je Stevanović.

Pogledajte kako je Stevanović nokautirao jadnog dedu:


(VIDEO) POTRESNO! STARAC IZ PAZOVE NE ZNA DA JE PRETUČEN: Udario me auto pa sam pao u kanal!

NASILNIK IZ PAZOVE PRIVEDEN ZBOG PREMLAĆIVANJA STARCA! Marku Stevanoviću određeno zadržavanje do 48 sati!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemanja

pre 5 godina

Zašto niko ne spominje da je deda u alkoholisanom stanju učestvovao u saobraćaju i time bio opasnost po druge vozače?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija