• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

03.06.2018

22:25

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Deca se posvađala, a onda je otac jednog od njih upucao roditelje drugog

Vesti

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Deca se posvađala, a onda je otac jednog od njih upucao roditelje drugog

Podeli vest

U pucnjavi na Novom Beogradu u Ulici Goce Delčeva, oko 21.30 čas, povređeno je dvoje ljudi. Da je dečija svađa u parku umalo mogla da preraste u tragediju, dokaz je i večerašnji incident. Naime, posle svađe dvoje dece, otac jednog od njih došao je u stan drugog deteta (12)

Otac drugog dečaka je pucao u noge S. J. (43), oca dečaka (12) i u majku K. J. (40). Na meti napadača našla se i baka, ali nju nije pogodio.

Kako Telegraf saznaje, napadača su roditelji pozvali u stan, gde je on posedeo s njima i popričao o navodnoj tuči među njihovom decom. Tek kad je ustao da krene, izvadio je pištolj i počeo da puca u noge. Dečak je u tom trenutku bio u stanu i bio je svedok ranjavanja roditelja.

Roditelji su prevezeni u KBC Zemun. Uviđaj je u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sinisa

pre 5 godina

aje da ne lazemo narod,u Zemunu se dogodilo a ne u Novom Beogradu.

Blin

pre 5 godina

SMRTNA KAZNA!!!! SVE DRUGO BILO BI PODSMEVANJE DRZAVI I PRAVNOM SISTEMU

JaPaja

pre 5 godina

Ne cudim se. Kakvo nam je pravosudje gradjani ce sve vise i vise uzimati zakon u svoje ruke.

Stojan

pre 5 godina

Zaista mi sve to lici kao da je neki hemijski ili bioloski otrov bacen na Srbiju. Takve stvari se nisu desavala nikad i to bas nikad ili se to krilo. Ali ako se i krilo narod bi poceo da prica pa bi se doznalo. Ili je mozda u pitanju televizija, filmovi i igrice razne na kompjuterima koje bi trebalo pod hitno zabraniti. Takodje, dali neko proverava da vidi jeli su ubaceni subliminal messages to jest poruke koje oko vidi, mozak registruje ali niste ni svesni da ste videli. Nije freedom medije da mogu da prikazuju sta hoce. Mora da postoji neka granica koju ne smeju da predju. Vlasnicima televizija je jedini motiv profit i zato ne vode racuna sta pokazuju a neko bi trebao da to kontrolise.

Dacha

pre 5 godina

Eto , kako neki rekose , ulazimo u zlatno doba ...!

zz

pre 5 godina

Ovakvog ludaka odmah smestiti na duže iza rešetaka.

drzavljanin Srbije

pre 5 godina

tako se to radi .. od drzave i pravde nema nista ...

gacikus

pre 5 godina

po 5 godina za svakog pa ce pistolj da baci u savu, jer ce mu iz d....ta doci u glavu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija