• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.06.2018

12:09

ŠOKANTAN PREOKRET U SLUČAJU PUCNJAVE NA NBG! Otac poludeo jer je DEČAK HTEO DA MU SILUJE SINA! Mališanu utvrđene povrede na anusu!

Vesti

ŠOKANTAN PREOKRET U SLUČAJU PUCNJAVE NA NBG! Otac poludeo jer je DEČAK HTEO DA MU SILUJE SINA! Mališanu utvrđene povrede na anusu!

Podeli vest

Kako Informer saznaje Zoran G. koji je preksinoć izrešetao po nogama Katarinu i Stanišu J. na Novom Beogradu, neposredno pre toga saznao je da je njihov sin L. J. (13) hteo da siluje njegovog sina B. G. (7)! Mališanu su lekari utvrdili povrede na anusu!

Da podsetimo, fudbalski menadžer Zoran G. (49) preksinoć je na Novom Beogradu izrešetao po nogama supružnike Katarinu i Stanišu J., čiji je sin L. J. (13) maltretirao njegovog sina B. G. (7)! Pomahnitali otac je potom pobegao, ali je juče uhapšen!

Kako za Informer otkriva izblor blizak istrazi, dečaci L. J. i B. G. prekjuče igrali u parku u Ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu, u blizini zgrada u kojima žive. Nisu bili pod nadzorom roditelja, a u parku je bilo mnoštvo druge dece, ali i stanara okolnih zgrada.

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Deca se posvađala, a onda je otac jednog od njih upucao roditelje drugog

- Mališani su se igrali neke čudne, bizarne igre, koja uključuje skidanje gaća. Stariji dečak je u jednom momentu skinuo gaće mlađem, a pošto se ovaj pobunio, L. J. ga je nekim predmetom snažno udario po glavi. Mlađi dečak je počeo da vrišti i doziva roditelje, a stariji je pobegao kući - kaže naš sagovornik.

Pregledom dečaka B. G. utvrđeno je da on ima povrede anusa!

Zoranova supruga: Pričaću uz dozvolu policije

Supruga Zorana G. nam je juče preko interfona poručila da ne želi da priča sa novinarima dok traje istraga.
- Ja imam i malu bebu i trenutno sam sama sa decom. Moj stariji sin je povređen. Ne želim da komentarišem bilo šta dok mi policija ne da dozvolu - kratko je rekla.

Kada je otac Zoran video uplakanog i povređenog sina, uzeo je pištolj i krenuo da se razračuna sa roditeljima starijeg dečaka.

- Još u parku su mu komšije rekle šta se desilo i pokazali mu gde živi dečak koji je maltretirao njegovog sina. Zoran je otišao do stana L. J., pozvonio, a roditelji i baka dečaka su ga pozvali da uđe kako bi porazgovarali. U početku razgovor je tekao mirno, pa su se Zoran i roditelji drugog dečaka dogovorili da pozovu policiju. Međutim, Zoran je u jednom momentu ustao i krenuo ka izlaznim vratima - objašnjava naš izvor.

Kad je došao do vrata, Zoran se okrenuo i potegao pištolj na zaprepašćenje dečaka i njegovih roditelja i bake!

- Zapucao je nekoliko puta i supružnike ranio po nogama, a onda je mirno izašao iz stana i nestao. Narednog dana je lociran i uhapšen. U razgovoru sa inspektorima je priznao da je pucao u roditelje nasilnog dečaka. Predstavio se kao fudbalski menadžer - priča naš izvor.

Slavica I., majka Katarine J., ispričala nam je da niko od njenih ukućana nije očekivao da će Zoran napraviti krvoproliće.

- Moj unuk je hiperaktivan i ima poremećaj pažnje. Ponekad ne znate šta će mu pasti na pamet u određenom trenutku. Koliko ja znam, on se igrao sa tim Zoranovim sinom u parku, a posle izvesnog vremena je došao kući i ispričao nam kako se posvađao s nekim dečakom i povredio ga. Moja ćerka mu je objasnila kako to ne sme da radi, jer u stan mogu da nam dođu policija ili roditelji tog mališana, što se zaista i dogodilo - priča Slavica.

Informer

Mesto obračuna: Park u kojem su se deca igrala i zgrada u kojoj je Zoran ranio komšije

Ona kaže da je Zoran preksinoć pozvonio na njihova vrata i predstavio se.

- Ljubazno smo ga primili u stan, ponudili ga kafom. Moj zet i on su se dogovorili da pozovu policiju. Staniša se latio telefona, a Zoran je, potpuno neočekivano, ustao i krenuo da izađe iz stana. Krenula sam da ga ispratim, otvorila vrata, a on se okrenuo i počeo da maše pištoljem. Ja, jadna, u prvi mah sam pomislila da je igračka - prepričava prestravljena Slavica.

Prema njenim rečima, Zoran je prvo naciljao u njenog unuka, na opšte zaprepašćenje svih, a zatim je pomerio cev prema Slaviši i Katarini.

- Pucao je Katarini u noge i pogodio je iz prve. Kada je ona jauknula i pala, pucao je mom zetu u noge, i to dok je pričao sa policijom! Odmah se prodrao da Zoran puca na njih, kako bi patrola stigla što pre! - navodi Slavica.

Hitna pomoć je povređene supružnike prevezla u bolnicu, gde im je ukazana pomoć, a narednog dana su upućeni na kućno lečenje. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 5 godina

Ma jeste...hiperaktivan.Razmazeno deriste nadobudnih roditelja.Maaa... batine iz raja izasle...da vidis kako dobro lece "hiperaktivnost".

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija