• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

06.06.2018

08:02

PALA SAM I PRAVILA SE MRTVA, TO MI JE SPASILO ŽIVOT! Jeziva ispovest Katarine koju je muž izbo 17 puta! A dok je krvava ležala na podu, BEBA OD 11 JE MESECI PUZILA KA NJOJ...

Vesti

PALA SAM I PRAVILA SE MRTVA, TO MI JE SPASILO ŽIVOT! Jeziva ispovest Katarine koju je muž izbo 17 puta! A dok je krvava ležala na podu, BEBA OD 11 JE MESECI PUZILA KA NJOJ...

Podeli vest

Katarina Mitić (22) iz Gornje Gušterice kod Lipljana u blizini Gračanice na Kosovu koju je suprug Milan (25) ubo nožem 17 puta, otkriva da je posle drugog uboda u grudi namerno pala praveći se da je mrtva i da joj je to spasilo život

Katarina kaže da joj je nasilnik promašio srce za nekoliko milimetra. Kad se sručila na pod i nepomično ležala, nasilnik joj je prišao, šutnuo je svom snagom da proveri da li je mrtva, a onda je pobegao govreći "Ubio sam Kaću".

Horor su posmatrala njihova dva sina, stariji od dve i po godine i mlađi od 11 meseci.

- Svađa je izbila 24. maja oko pet ujutru kad su se deca probudila. Zvala sam Milana da mi pomogne jer je mlađi bio bolestan. Kad se probudio počeo je da priča nepovezano, a onda i da me vređa. Izašla sam u dvorište govoreći da treba da odem u prodavnicu, ali mi to nije dozvolio. Namamio me je da se vratim u kuću govoreći da nećemo više da se svađamo - priča Katarina Mitić.

Katarina je ušla ali je plakala od straha.

- To ga je razbesnelo i počeo je da viče "Ćuti, zatvori usta! Ćuti, ubiću te!" Zgrabio je nož iz kuhinje, istrgao mi dete iz ruku, bacio ga na pod i počeo besomučno da me ubada. Rukama sam štitila lice i glavu, ali nije prestajao. Bila sam svesna kad me je dva puta ubo u grudi. Znala sam da će me ubiti ako ništa ne preduzmem. Instinktivno sam se sručila na pod, praveći se da sam mrtva - objašnjava mlada žena.

POSVAĐAO SE SA ŽENOM, PA JE IZBO NOŽEM DOK JE DRŽALA BEBU U NARUČJU, RANIO I DETE

Milan je pobegao dok su deca vrištala.

- Dok sam oblivena krvlju pokušavala da ustanem stariji sin me je dozivao, a mlađi je puzao prema meni. Smogla sam snage da uzmem mlađe dete jer sam se plašila da će da padne niz stepenice ako nastavi da puzi za mnom. Otrčala sam u prodavnicu i tad sam videla Milana kako beži - ispričala je Katarina.

Žrtva porodičnog nasilja ističe da su joj lekari spasili život.

- Sa teškim povredama ruku i grudi sam primljena u bolnicu u Prištini, a odatle sam prebačena u Kosovsku Mitrovicu i na kraju u KBC Kragujevac. Imala sam 15 uboda po rukama i dva na grudnom košu. Imala sam sreće da mi je probio plućnu maramicu i da je promašio srce - napominje sagovornica.

SRBIJO, ŠTA SE DEŠAVA? OPET MUŽ UBIO ŽENU! Stravičan slučaj porodičnog nasilja kod Vršca!

Dete koje je monstrum bacio na pod, na sreću je dobro.

- Ima samo nekoliko ogrebotina na glavi. Preplašen je posle udarca o pod, dok je stariji preživeo tešku traumu. Ima košmare, preznojava se i plače u snu - napominje majka.

Katarina Mitić navodi da su problemi sa mužem počeli čim su se uzeli.

- Milan je sedeo u kući da bi me pazio, nigde nije radio. Nije me puštao ni u prodavnicu. Pre nego što je išao u kupovinu, na prozore je stavljao čaršave, a čim bi se vratio pitao bi me da si sam pomerala čaršave i gledala komšije. Kad bi šetali zabranjivao je starijem sinu da prilazi drugoj deci, jer je strahovao da ću i ja da se upoznam sa njihovim očevima.

- Stalno je govorio da mi svi gledaju grudi i zadnjicu - objasnila je Katarina Mitić (22).

(VIDEO) IŽIVLJAVAO SE NAD ŽENOM, tukao je i oborio na zemlju, a ONDA GA JE SLUČAJNI PROLAZNIK NAUČIO PAMETI!

Žrtva porodičnog nasilja je juče otpuštena iz KBC Kragujevac i vratila se na Kosovo kod roditelja. Nasilniku je produžen pritvor do 30 dana i nalazi se u Prištini, iza rešataka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija