• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

06.06.2018

08:22

PAŽNJA, MANIJAK JE NA SLOBODI! Silovatelj iz Malče kod Niša koji je OTIMAO DEVOJČICE I ŠIŠAO IH DO GLAVE, ODSLUŽIO ROBIJU!

Vesti

PAŽNJA, MANIJAK JE NA SLOBODI! Silovatelj iz Malče kod Niša koji je OTIMAO DEVOJČICE I ŠIŠAO IH DO GLAVE, ODSLUŽIO ROBIJU!

Podeli vest

Ninoslav Jovanović (45), koji je otimao i silovao devojčice i šišao ih do glave, pušten je posle 12 godina zatvora i vratio se kući u Malču. Meštani ovog sela u paničnom strahu

Ninoslav Jovanović (45), koji je otimao i silovao devojčice i šišao ih do glave, izašao je na slobodu posle 12-godišnje robije i vratio se u rodno selo Malča kod Niša! Meštani ovog sela su u paničnom strahu jer su psihijatri koji su veštačili ovog manijaka utvrdili da će on kad-tad ponovo napasti!

Ninoslav je u julu 2005, kad je napao dve devojčice, dobio nadimak "Malčanski frizer", jer je decu šišao do glave pre nego što bi ih silovao. Na sudu je priznao da ga to šišanje uzbuđuje!

BRUKA SRPSKOG PRAVOSUĐA! Silovatelje osuđivali kao sitne kradljivce, DOBIJALI PO NEKOLIKO MESECI ZATVORA!

JezivoKad smo čule da će biti pušten na slobodu, ošišale smo ćerke, jer on traži devojčice sa dužom kosomMeštanka Malče

Inače, Jovanović se još pre nekoliko meseci vratio u rodno selo, a prestravljene majke iz Malče ispričale su nam da su preduzele drastične korake da bi svoje ćerke zaštitile od njega!

- Kad smo čule da će biti pušten na slobodu, ošišale smo ćerke, jer on traži devojčice sa dužom kosom kako bi mogao da ih šiša pre nego što ih siluje. Kad sam ga prvi put videla u selu, noge su mi se odsekle, ali gde da pobegnem, nemam gde... On sad živi sa roditeljima i bratom. Viđala sam ga kako obavlja neke poljske radove sa ocem i bratom. Naizgled se normalno ponaša, ali niko u selu ne veruje da se promenio - priča meštanka Malče, koja iz straha ne želi da joj se pominje ime.

I u Gornjoj Vrežini, gde živi jedna od Jovanovićevih žrtava, vest o njegovom povratku unela je nemir i strah.

- Čuli smo da je izašao na slobodu od komšinice čiju je ćerku napao. Oni su dobili obaveštenje od Kazneno-popravnog zavoda da je Jovanović pušten. Ljudi su u strahu, boje ga se. Svetla se u kućama ne gase noću, svi imaju i baterijske lampe, a devojčice nose biber-sprej, za svaki slučaj - priča žena iz Gornje Vrežine, sela koje je samo nekoliko kilometara udaljeno od Malče.

JEZIVI DETALJI IZ PRESUDE PEDOFILU IZ SELA MALOLIŠTE: Silovao sestričinu (9), pravdao se na sudu da ga je DEVOJČICA PRINUDILA NA SEKS!

Podsetimo, Jovanović je 4. jula 2005. u Malči, tek što je izašao na slobodu posle desetogodišnje robije zbog prevara i silovanja, namamio iz kuće devojčicu N. M. (13) i odvukao je u jednu napuštenu kuću. Devojčici je pretio da će joj iskopati oko, da će joj ubiti brata i majku, pa dovesti još muškaraca da je siluju ako mu se bude suprotstavljala. Pre nego što ju je ošišao, četiri puta ju je naterao da ga oralno zadovolji, a zatim ju je deflorisao. Samo četiri dana kasnije napao je ponovo, na prevaru izmamivši iz kuće N. I. (13) u Gornjoj Vrežini. Uspeo je da je ošiša, ali su najgore sprečili meštani, koji su čuli devojčicine krike.

Jovanović pred istražnim organima nije pokazivao nikakvo kajanje. Psihijatrijsko veštačenje je pokazalo da nije duševno bolestan, ali da ima "psihopatsku strukturu ličnosti".

- Šišanje me seksualno uzbuđuje - priznao je Jovanović tada, i do detalja opisao šta je radio devojčicama.

UBICU PUSTILI IZ ZATVORA, ON U KUĆI SILOVAO ĆERKU: Potresni detalji jezivog zlostavljanja deteta u Smoljincu kod Požarevca!

Potom se grčevito borio da dobije što manju kaznu, prigovarao je na optužnicu i zahtevao promenu advokata. U više navrata je kasnije pokušavao i da dobije pomilovanje.

- Imam 43 godine, resocijalizovan sam, želim da osnujem porodicu, da živim normalno kao svaki pošteni građanin. Imam stare i bolesne roditelje, a i ja sam oboleo - naveo je, između ostalog, u molbi za prevremeni otpust iz zatvora.

Sud je odbio njegovu molbu uz konstataciju: "Osam puta je osuđivan, dva puta zbog silovanja, stepen rizika za ponovno vršenje dela je visok..." 

Sudija: Žao mi je što ne mogu da ti dam više od 15 godina!

Ninoslav Jovanović je početkom 2006. osuđen na 15 godina zatvora zbog brutalnog silovanja devojčice i još jednog pokušaja silovanja.

Shutterstock

Sudija tadašnjeg Okružnog suda Radomir Mladenović tada mu je kazao:
- Žao mi je što mi je zakon vezao ruke, pa ne mogu da vam dam više od 15 godina, iako to zaslužujete!
Međutim, u neverovatnom sudskom obrtu, Jovanoviću je potom smanjena kazna za tri godine! Naime, Vrhovni sud Srbije je obrazložio da ima osnova za ublažavanje kazne jer je između prethodnih silovanja i novih zločina prošlo više od deset godina. Sud nije uzeo u obzir činjenicu da je Jovanović tih deset godina proveo u zatvoru, te da je novo silovanje počinio čim je izašao na slobodu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20