• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2018

10:36

MALIŠAN (7) PREŽIVEO STRAŠNU TRAUMU, stariji dečak (13) mu je skinuo gaće i POVREDIO ANUS, a onda je otac zlostavljanog dečaka UZEO PIŠTOLJ...!

Vesti

MALIŠAN (7) PREŽIVEO STRAŠNU TRAUMU, stariji dečak (13) mu je skinuo gaće i POVREDIO ANUS, a onda je otac zlostavljanog dečaka UZEO PIŠTOLJ...!

Podeli vest

Zoran G. (49) upucao je u noge supružnike Katarinu i Stanišu J. kad je saznao da je njihov sin L. J. (13) pokušao da siluje njegovog sina B. G. (7). Zlostavljanom mališanu konstatovane povrede na anusu

Fudbalski menadžer Zoran G. (49) u nedelju uveče je izrešetao po nogama supružnike Katarinu i Stanišu J. kad je saznao da je njihov sin L. J. (13) pokušao da siluje njegovog sina B. G. (7) u parku na Novom Beogradu! Zlostavljanom dečaku lekari su konstatovali povrede na anusu!

Kako smo saznali od izvora iz istrage, mališan B. G. je prekjuče sa majkom došao na pregled u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj i ispričao sve o torturi koju je preživeo.

- Lekarima je sa majkom ispričao da ga je nepoznati dečak, star između 13 i 15 godina, u nedelju oko 20.30 odvukao u žbunje u parku u Ulici Goce Delčeva, u blizini zgrade u kojoj živi. Taj dečak mu je, navodno, skinuo gaće i povredio mu anus. Lekari su potom konstatovali lake telesne povrede po dečakovom anusu, u vidu poderotine i pukotine. Mališan je bio istraumiran i šokiran, pa je i psiholog porazgovarao sa njim - navodi naš izvor.

ŠOKANTAN PREOKRET U SLUČAJU PUCNJAVE NA NBG! Otac poludeo jer je DEČAK HTEO DA MU SILUJE SINA! Mališanu utvrđene povrede na anusu!

Inače, Katarina i Staniša J. su juče zajedno sa sinom L. J. u pratnji policije došli u policijsku stanicu u Zemunu kako bi dali iskaz o incidentu i ispričali sve o događajima od nedelje uveče, kad im je Zoran došao na vrata i izrešetao ih po nogama iz osvete zbog svog sina. Oni su hodali potpuno normalno, što ukazuje da su ih Zoranovi meci samo okrznuli po nogama i naneli im lakše povrede.

Informer

RANJEN: Dečakov otac Staniša sa zavojem na nozi u pratnji tašte

Oni juče nisu želeli da pričaju sa novinarima o incidentu. Kratko su rekli kako nemaju više ništa da dodaju na tu priču i da su mediji "dosta toga izmislili". U njihovom komšiluku kažu da je njihov sin uvek bio malo nestašniji od ostale dece, ali da nisu ni pretpostavljali da bi mogao seksualno da napadne drugo dete.

NepredvidivMoj unuk je hiperaktivan i ima poremećaj pažnje. Ponekad ne znate šta će mu pasti na pametBaka dečaka L. J.

Zoran danas na saslušanju

Zoran G. će danas biti izveden pred nadležnog tužioca radi saslušanja, nakon čega će sudija odlučiti da li će mu odrediti pritvor do 30 dana. On se tereti za krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja, za šta mu preti od dve do 10 godina zatvora.

- Da se razumemo, taj dečak nije ništa kriv zbog tog ponašanja. On ima malo viška energije, nestašan je, u smislu da često začikava drugu decu. Međutim, njegovi roditelji su uvek bili tu da ga upozore da to ne radi, pričali su s njim. Ne znam kako se sada ovo dogodilo - kaže jedan komšija iz solitera.

Što se Zoranove supruge Milene tiče, ona je sa B. G. i mlađim detetom privremeno napustila porodični stan u Bulevaru Nikole Tesle, koji se nalazi u blizini zgrade u kojoj žive Staniša i Katarina. Prema rečima Mileninih komšija, ona se sklonila dok se mali B. G. ne smiri i ne prebrodi traumu.

Podsetimo, dečaci L. J. i B. G. su se u nedelju uveče igrali u parku u Ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu, u blizini zgrada u kojima žive. Stariji dečak je u jednom momentu skinuo gaće mlađem, pri čemu mu je prstima ili nekim predmetom povredio anus. Mlađi dečak se otrgao, otrčao kući i ispričao roditeljima šta se dogodilo.

Kada je Zoran video uplakanog i povređenog sina, uzeo je pištolj i otišao do stana L. J. U početku, razgovor između Zorana i Staniše i Katarine je tekao mirno. Međutim, Zoran je u jednom momentu ustao i krenuo ka izlaznim vratima, a zatim se okrenuo i potegao pištolj. Prvo je nanišanio u dečaka L. J., a zatim je pomerio cev i ranio njegove roditelje naočigled Katarinine šokirane majke Slavice. Zoran je zatim izašao iz stana i pobegao, ali je sutradan uhapšen.

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Deca se posvađala, a onda je otac jednog od njih upucao roditelje drugog

Slavica nam je ispričala da je njen unuk hiperaktivan i ima poremećaj pažnje.

- Ponekad ne znate šta će mu pasti na pamet u određenom trenutku - kazala je Slavica. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 5 godina

Dete koje je napasnik poslati u dom, a roditelje u zatvor.

baki

pre 5 godina

iskreno ako ali ako je dete problematicno roditelji moraju da obracaju vise paznje i podrzavam oca sto je pucao na njih neka im je to za nauk ranjavanje ispod kolena se ne razuna kao teska telesna povreda niti kao pokusaj ubistva znaci covek je znao gde da puca dobice mozda godinu dana izaci ce za par meseci i gotovo ali ovi roditelji problematicnog decaka bice obelezeni za ceo zivot .

Marko

pre 5 godina

Moj unuk je hiperaktivan i ima poremećaj pažnje. Ponekad ne znate šta će mu pasti na pamet- A zasto ga onda pustate samoog napolje ako je tako? Sad treba i staratelje kazniti.

Jelena

pre 5 godina

Ne podrzavam nasilje, podrzavam zakon i socijalne ustanove koje nazalost reaguju pred svrsen cin. Jos uvek nemam decu i ne mogu da pretpostavim na sta bih bila spremna da ih zastitim.Koliko dvnevno procitam ovaj pobio pprodicu, udavio decu.... Ovaj covek nikog nije ubio vec je odreagovao zastitnicki ali opet sa grizom savesti da zastiti sina i svesno ranio al ponavljam ne ubio! Roditelj moze biti svako i manijak, ludak, siromasan, ubica i zato sve vise ima dece sa posebnim potrebama a da sovijalne sluzbe nemaju svest o tome. Pusteni su niz vodu i postanu psihopate. Ne moze svako biti roditelj! Apelujem da drzava podigne sistem na visi nivo u vidu kontrole radi sprecavanja bilo kakvog nasilja!

Baja

pre 5 godina

Svaki roditelj mora da odgovara za nerazumne postupke svog deteta.

Vladdimir

pre 5 godina

Sklonio ženu na bezbedno mesto... ekspresno veštačenje o seksualnom zlostavljanju... iznenadna medijska podrška... podrška stotine čitalaca... Iznenadjujuće efikasna logistika za anonomnog “fudbalskog menadžera”... A, koje je transfere fudbalera odradio?

Jovan

pre 5 godina

Koji komentar da dam nećete objaviti ali deca se odgajaju od roďenja do samostalnosti ali dalje svaki roditelj uvek brani nekeke sklonsti koje nisu normalne ne osuďejem te ljude družim se da njima ali nije normalno !

Ana

pre 5 godina

Ako decak od 12-13 god (dakle vec u pubertetu), visak energije trosi tako sto mladjima skida gace, povredjuje anus, sta li ce tek raditi za 5godina? Kabadahija u najavi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija