• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

06.06.2018

11:46

DOBIO PET METAKA U PREPONE ZBOG AUTOMOBILA? Otkrivamo detalje sačekuše na Petlovom brdu

Vesti

DOBIO PET METAKA U PREPONE ZBOG AUTOMOBILA? Otkrivamo detalje sačekuše na Petlovom brdu

Podeli vest

U Miloša Kneževića (28) nepoznati napadač 4. juna ispalio je pet metaka u Gočkoj ulici na Petlovom brdu

Uzrok obračuna je nepoznat, ali navodno je Knežević uzeo automobil ortaku Filipa Koraća, pa je zbog toga upucan u prepone. Miloš Knežević (28), koji je izrešetan na Petlovom brdu u noći između nedelje i ponedeljka, ima teške povrede testisa i bešike.

U noći između nedelje i ponedeljka, Knežević je izrešetan sa četiri do pet metaka dok je izlazio iz "tojote" između garaža u Gočkoj ulici, svega nekoliko metara od njegove kuće. Nepoznati mladić mu je prišao i zapucao na njega dok je bio sa devojkom, a ukućani su istrčali i odvezli ga do bolnice, gde je hitno operisan.

Prema rečima izvora "Aloa", Knežević je izrešetan jer je uzeo automobil jednom od članova ekipe Filipa Koraća, koji je poznat kao blizak saradnik Luke Bojovića.

SUROVO UBISTVO U ZVORNIKU: Saradnik Luke Bojovića pušten na slobodu!

- Zaplena automobila je protumačena kao ponižavanje ekipe. Kada je odbio da ga vrati, to je shvaćeno kao "pokazivanje mišića". Čim je uzeo automobil, nekoliko puta je upozoravan da rezervoar napuni do vrha, da ga vrati i da neće snositi nikakve posledice. U znak upozorenja su čak pokušali da mu zapale lokal, ali on to nije shvatio ozbiljno. Njega je, navodno, savetovao jedan od vođa njegove ekipe da nikako to ne čini jer bi to značilo da su popustili - ispričao je dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, prijatelji su molili Kneževića da vrati automobil i upozoravali ga na moguće posledice.

Ponavljali su mu da napuni rezervoar i vrati automobil jer je vrag odneo šalu. Govorili su mu da se tako zamera ekipi čoveka koji je krupan igrač. Međutim, do vraćanja automobila nije došlo jer je čovek iz njegove ekipe govorio da će sve biti u redu i da će on biti uz njega ma šta da bude.

- Na kraju su vođe suparničkog klana za sitne pare angažovale nekog klinca da ga izrešeta! Kada se vraćao iz grada s devojkom, mladić je istrčao iza garaža. Otvorio je vatru i odmah pobegao - kaže sagovornik za Alo.

Policija traga za napadačem, dok se Knežević nalazi u šok sobi u teškom stanju.

- Njemu su donji stomak i testisi potpuno uništeni, a bešika zašivena. Operisan je, ali postoji veliki strah od komplikacija i infekcija! U teškom je stanju, ali je svestan, razgovara sa lekarima i porodicom - kaže izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, Knežević je poznat policiji jer se navodno bavio sumnjivim poslovima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija