• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2018

12:08

(VIDEO) UŽASNO! POKUŠALA DA SE UBIJE DEVOJČICA (15) koja na jezivom snimku BRUTALNO TUČE SVOJU DRUGARICU!

Vesti

(VIDEO) UŽASNO! POKUŠALA DA SE UBIJE DEVOJČICA (15) koja na jezivom snimku BRUTALNO TUČE SVOJU DRUGARICU!

Podeli vest

Dva jučerašnja, naizgled nepovezana događaja, imaju zapravo zajedničku, stravičnu pozadinu

Devojčica koja je snimljena kako brutalno tuče i maltretira mlađu poznanicu na snimku koji se proširio društvenim mrežama i medijima zapravo je ista ona koje je juče pokušala da se ubije u Spasenovićevoj ulici 10 u Žarkovu.

Da podsetimo, agresivna devojčica sa snimka pokušala je da izvrši samoubistvo tako što je najpre popila lekove, potom presekla vene, a onda pretila da će se ubiti skokom sa zgrad. Nadležne službe su na vreme odreagovale i ona je smeštena na VMA. Prema nezvaničnim informacijama, ova tinejdžerka ima psihičke probleme.

UŽAS U ŽARKOVU! Devojčica presekla vene i pretila da će SKOČITI SA KROVA!

Ona je, na jezivom snimku, maltretirala devojčicu koja je dve godine mlađa od nje.

- Šta nećeš, ustani gore - kao sumanuta urlala je tinejdžerka na drugu devojčicu, pre nego što joj je krvnički lupila šamar.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TINEJDŽERKA TUKLA DRUGARICU, ostala deca SVE SNIMALA I NAVIJALA!

Žrtva se sve vreme koliko je mogla smireno trudila da odvrati svoju napadačicu, ali ova nije htela da odustane. U dvorištu je u tom trenutku bilo još nekoliko dece, koja su u početku celu scenu snimali i posmatrali, dok u jednom trenu i sami nisu shvatili ozbiljnost situacije, pa su nasilnicu donekle uspeli da obuzdaju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Doca

pre 5 godina

U brazdu kukuruza da plevi ili da bere jagode 5 dana. Ko rukom odnešena nervoza.

Mira

pre 5 godina

Za sve ovo što se dešava u školama i među tinejdžerima krivi su roditelji strožije disciplina Zašto moje vreme tako nije bilo. Nasilje na drugarima užas.

Prki

pre 5 godina

Aman pa to treba u zatvor odmah ili nju ili roditelje. Ovo su sve krivi sociolozi i ostali zbog njih je ovoliki maloletnicki kriminal.

Goran Dimitrijevic

pre 5 godina

Trebalo je pustiti da se ubije kad nije za zivot.Brutalno jeste ali je manje bolno nego da i drugi ispastaju zbog nje.Njeno stanje je necija zasluga,roditelja ili starijih.Zaboravljamo Boga a kaduvidimo gresku za kajanje je kasno.

SS

pre 5 godina

Ova je luda, zrela za popravni "sivi dom" i to pod hitno,ako postoji pravda u ovoj nemoralnoj državi.Kako su se suzdržali roditelji druge devojčice nije mi jasno."Državo"zaustavi ovakve agresije adekvatno na vreme.

Zašto

pre 5 godina

Zašto objavljujete "jezive" snimke, kako ih sami nazivate? Želite li da jezivim svarima privucete citaoce? Sigurno cete postici suprotan efekat. Zasto bi mi citali i gledali "jezive" snimke i tekstove? Nisu to igrani filmovi i izmisljene price, mada vi umete da "nafilujete" priču, "iz dobro obavestenih izvora bliskih ...".

pc

pre 5 godina

Bio jedan moj drug koji nije mogao bez alkohola. Na kraju je ostao bez vode pa je cetiri dana bio zedan. Da ne duzim pricu, nakon toga je prestao da pije alkohol. Sve vise dece ima psihicke probleme, pa kako ih i ne bi imalo kada nista ne rade i samo glume ludilo. Ovo se leci tako da se posalje na njivu i da kopa 25 sati na dan pa tako jedno godinu dana da bude zahvalna da ima sta da jede i pije i gde da spava da. Da nesto rade ne bi imali vremena za drogiranje i vatanje zjala po celi dan. Danas decu samo uce o njihovim pravima i ovaj novi zakon koji je donesen pravi roblje od roditelja. Pre neki mesec je roditelj zavrsio u zatvoru jer mu dete nije doslo kuci i on joj opalio cusku. Kada sam bio dete morao sam pomagati mami u kucnim poslovima, a ocu oko kuce i dedi oko vinograda itd... Kada se odradi posao onda ide igra. Svoje detinstvo pamtim da mi je proslo u igri, a danas kada pitas dete sta je radilo celi dan kaze nista jer stvarno nista i ne rade nego bleje u ekran na mobilnom. Pre mesec dana sam sa starijom cerkom imao raspravu i oduzeo telefon, ugasio kablovsku i internet. Svaki dan kada obavi sve sto treba dobije sifru za internet i to na 1 sat. Nema vise interneta na telefonu ni preko kartice. Prvo mami da pomogne da brise prasinu, zatim da se nauci, pa da se ide u drustvo sa drugom decom, pa tek onda telefon.

Nakkakko

pre 5 godina

da li bi trebalo mi da je podržimo pošto ocito nije imala ni podršku ni ljubav kad je ovakva postala, a da ovu finu zlostavljanju devojčicu osudimo.Svak mora da snosi posledice, kad se usudi da zlostavlja druge

Stojan

pre 5 godina

Kakva sramota da se devojcice tako ponasaju. Zasto njoj nije ukazana psihijatrijska pomoc, trebalo bi da je u bolnici.

Dejan

pre 5 godina

To je još jedna ispuštena osoba i od nje nikada više neće biti čovek . Na žalost !

saycheese

pre 5 godina

Ovo nisu devojčice, ovo su devojke, počnite da stvari, pojave i ljude imenujete ispravno radi boljeg razumevanja. To vam je posao.

Ljube

pre 5 godina

To se iz aviona vidi da je u pitanju nasilna, bahata tinejdžerka koja smatra da može da radi šta hoće. Takve osobe znaju samo jedan rečnik - uzvratiti im istom merom uz odatnu "kamatu". To da bude sutra produktivan član društva?

Izbori 2024

Vesti

Srpska lista: Odluka arlamentarne skupštine Saveta Evrope je nagrada Prištini za svakodnevni teror nad srpskim narodom!
Politika

Srpska lista: Odluka arlamentarne skupštine Saveta Evrope je nagrada Prištini za svakodnevni teror nad srpskim narodom!

Srpska lista saopštila je danas da je odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope u vezi sa željom Prištine da bude primljena u članstvo te međunarodne organizacije, nagrada međunarodne zajednice Prištini za svakodnevni teror nad srpskim narodom, brutalno fizičko i insitucionalno maltretiranje i obespravljivanje srpskog naroda na KiM.

28.03.2024

14:10

Novak se oglasio o poligrafu: Sve jače službe sveta... Ključno je ovo proveriti!
Društvo

Novak se oglasio o poligrafu: Sve jače službe sveta... Ključno je ovo proveriti!

Detektiv poligrafista Nikola Novak izjavio je danas, povodom nestanka dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora i ispitavanja njenih roditelja od strane policije, da su poligrafsko ispitivanje, mobilna forenzika i veštačenje baznih stanica deo svake istrage i jedan od prvih koraka koji se rade, istakvši da je poligrafsko ispitivanje važno jer može ili da eliminiše nekoga iz istrage, ili da koncentriše istragu u tom pravcu.

28.03.2024

13:58

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija