• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

06.06.2018

21:32

(FOTO) RAFALI KOJI SU USRED BELA DANA POTRESLI KRUŠEVAC:  Ubica je žrtvu vrebao iz kola, po izasku iz teretane U DEJANA JE SASUO DESET METAKA!

Vesti

(FOTO) RAFALI KOJI SU USRED BELA DANA POTRESLI KRUŠEVAC: Ubica je žrtvu vrebao iz kola, po izasku iz teretane U DEJANA JE SASUO DESET METAKA!

Podeli vest

U rafalnoj paljbi, usred bela dana, ispred Hotela ,,Golf,, u kruševačkom naselju Prnjavor , nešto oko 10,30 časova, ubijen je Dejan Stanković Ždrokinac (71), otac Vojina Stankovića (41) koji je likvidiran prošlog meseca u centru Kruševca, takodje usred bela dana, a za tim ubicom se i dalje traga

Dejan Stanković je ubijen u sačekuši ispred starog motela ,,Golf,, prilikom prilaska svom motoru koji je bio parkirao na trotoaru, dok se vraćao iz iz teretane Golf, u kojoj je, gotovo na istovetan način, 16. septembra 2015. ubijen Jotićev najbliži saradnik Goran Petrović Peta. 

U toj teretani, iz koje je danas posle vežbanja izašao Dejan, pre tri godine je maskirani napadač ubio Petu sa više hitaca. Ubica Dejana Stankovića Ždrokinca, po svemu sudeći, nije ulazio u teretanu, već je čekao negde u kolima, da se žrtva pojavi i da mu saspe više hitaca iz vatrenog oružja u predelu glave i tela.

- Prvo se začulo pet pojedinačnih hitaca, a nakon pauze od nekoliko sekundi još
pet -  kaže jedan od komšija iz okruženja hotela ,,Golf,,. 

Na ulici, pored motora i prekrivenog leša ostala je lokva krvi. Policija je izvršila uvidjaj i  tada je deo ulice bio zatvoren.

R.B.

Podsećamo Dejan Stanković je zajedno sa bratom blizancem Vojinom, bio
optužen za ubistvo stomatologa Milutina Rokića pre tri godine, ali su zbog
nedostatka dokaza obojica braće blizanaca oslobođeni, jer su imali istu DNK
analizu. 

Dejanov brat blizanac Vojin je kasnije preminuo prirodnom smrću, a Dejanov sin Vojin Stanković (41), koji nosi ime po svom rođenom stricu Vojinu, ubijen je sredinom maja u Kruševcu, najverovatnije zbog neraščišćenih
računa. 

Osumnjičeni za to ubistvo S. R. (25), je u bekstvu i za njim je raspisana
poternica.

(FOTO) JEZIVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U CENTRU KRUŠEVCA: Svirepo ubistvo šokiralo građane, u blizini prepunih kafića KURŠUMI LETELI NA SVE STRANE!

Braća blizanci Dejan i Voijin Stanković, inače, u rodnom Kruševcu godinama nisu pominjani, osim kao vlasnici kladionica, Ždrokinac. 

Po gradu se ranije pričalo o njihovom,,, legionarskom i plaćeničkom ratovanju,, na afričkom kontinentu, te o razbojništvima u inostranstvu, stranim
držljavljanstvima i robijanju, kao i objektu u uvali jezera Ćelije.

R.B.


Tek po ubistvu kruševačkog stomatologa Milutina Rokića, u Kruševcu se
pročulo da su se braća Ždrokinci vratili u rodni grad.

Likvidacija ,, starijeg ,, kriminalca iz Jotkine grupe , Gorana Petrovića Pete, još
nije razjašnjena. Samo se zna da je vođa kruševačkog kriminala, Zoran Jotić
Jotka (64) , koji je 203. godine uhapšen u akciji ,, Sablja,, a pre mesec ipo dana
izdržao je zatvorsku kaznu od 15 godina i vratio se kući , ali se nigde ne
pojavljuje.

ŠTA SE KRIJE IZA BRUTALNE LIKVIDACIJE U KRUŠEVCU! Otac ubijen ispred hotela, sin izrešetan pre mesec dana, a cela porodica ima MRAČNU KRIMINALNU PROŠLOST!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija