• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

07.06.2018

10:21

FUDBALSKI MENADŽER PRIZNAO DA JE SVETIO SINA: Pao mi mrak na oči, nisam hteo da upucam majku nasilnika, SAMO OCA!

Vesti

FUDBALSKI MENADŽER PRIZNAO DA JE SVETIO SINA: Pao mi mrak na oči, nisam hteo da upucam majku nasilnika, SAMO OCA!

Podeli vest

Komšinice su mi rekle da je neki dečak pokušao da siluje mog sina. Otišao sam kod roditelja tog dečaka, njegov otac mi je urlao: "Pa šta, zaigrala se deca." Uzeo sam njegov pištolj sa komode i zapucao, kazao je Zoran G. (49) u tužilaštvu

Fudbalski menadžer Zoran G. (49) priznao je juče u tužilaštvu da je u nedelju uveče ranio po nogama supružnike Katarinu i Stanišu J. nakon što je saznao da je njihov sin L. J. (13) pokušao da siluje njegovog sina B. G. (7) u parku na Novom Beogradu. Zoran je kazao da ga je Staniša tokom razgovora iznervirao komentarom: "Pa šta, zaigrala se deca" (?!?) Pao mu je mrak na oči, pa je dohvatio Stanišin pištolj, koji je stajao na komodi, i zapucao.

- Nisam hteo da upucam Katarinu, samo Stanišu, ali pogodio sam ih oboje u noge - kazao je Zoran.

ŠOKANTAN PREOKRET U SLUČAJU PUCNJAVE NA NBG! Otac poludeo jer je DEČAK HTEO DA MU SILUJE SINA! Mališanu utvrđene povrede na anusu!

On je pred tužiocem do detalja opisao incident od pre četiri dana.

- U jednom trenutku čuo sam komšinice kako vrište... Izleteo sam iz stana, rekle su mi da je neki stariji dečak pokušao da siluje mog sina. Bio je uplakan, kazao mi je da ga je neki dečak uvukao u žbunje i povredio ga... Saznao sam da roditelji tog dečaka žive u obližnjoj zgradi, pa sam otišao kod njih, goloruk, nisam od šoka ni telefon poneo sa sobom - kazao je Zoran.

Simulirao seks
Očevici su u parku videli kako je B. G. stajao nagnut, skinutih gaća, a L. J. je bio iza njega i simulirao seks

Tužioca ne zanima silovani dečak?!

Zoranov advokat Momčilo Minić kaže za Informer da je frapiran postupanjem zamenika višeg tužioca, koji nije izdao nalog da se obavi veštačenje povreda B. G. (7) i da se utvrdi na koji način su nastale!
- Deluje mi potpuno neverovatno da tužilaštvo ne zanima kako je mališan zadobio povrede anusa, klasičnim silovanjem ili na neki drugi način, što je po meni ključna stvar kako bi se u potpunosti rasvetlile sve okolnosti. Kao da su već stavili tačku na ovaj slučaj - navodi advokat Minić.

U stanu je zatekao Katarinu i njenu majku Slavicu. Kad im je rekao zašto je došao, Katarina je pozvala muža da odmah dođe.

- Kad je došao Staniša, zahtevao sam da svi odemo u policiju. Staniša je uleteo zadihan u stan, bio je bahat, počeo je da se buni što hoću da idemo u policiju... Psovao me je, vređao, vikao da je to bila samo "dečja igra". Onda je rekao da će on zvati policajce da dođu kod njih, pa je uzeo je telefon i pozvao ih. Pao mi je mrak na oči. Video sam na komodi Stanišin pištolj, uzeo sam ga i zapucao. Nisam želeo da povredim nikog drugog osim Staniše, ali sam pogodio i njega i Katarinu. Nisam hteo nikog da ubijem, pucao sam u afektu... - rekao je, između ostalog, Zoran.

Viši sud u Beogradu je potom odbio predlog tužilaštva da se Zoranu odredi pritvor do 30 dana.

- Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je prema okrivljenom odredio meru zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim svedocima. To znači da će se braniti sa slobode, uz poštovanje pomenute mere - precizirala je za Informer portparolka suda Bojana Stanković.

Pixabay

"DEČJA IGRA" Dečak L. J. njegov otac Siniša i majka Katarina

Zoran se tereti za krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

Podsetimo, dečak B. G. je u ponedeljak, dan nakon što je napadnut, sa majkom otišao na pregled u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, gde su mu konstatovane povrede po anusu u vidu poderotine i pukotine.

Lekarima je ispričao da ga je nepoznati dečak, star između 13 i 15 godina, u nedelju oko 20.30 odvukao u žbunje u parku u Ulici Goce Delčeva, u blizini zgrade u kojoj živi. Taj dečak mu je, navodno, skinuo gaće i povredio mu anus.

MALIŠAN (7) PREŽIVEO STRAŠNU TRAUMU, stariji dečak (13) mu je skinuo gaće i POVREDIO ANUS, a onda je otac zlostavljanog dečaka UZEO PIŠTOLJ...!

Da sve bude još strašnije, i očevici su u parku ispričali policajcima da su videli kako mali B. G. stoji nagnut, skinutih gaća, a L. J. je bio iza njega i simulirao seks!

Inače, Katarinina majka Slavica I. ispričala nam je posle obračuna u njihovom porodičnom stanu da je njen unuk hiperaktivan i da ima poremećaj pažnje.

- Ponekad ne znate šta će mu pasti na pamet u određenom trenutku - kazala je Slavica. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaydzon

pre 5 godina

Boze me oprosti,ali verujem da bih isto postupila..a takvo dete se ne pusta samo na ulicu,ako je istina kako baka kaze!!! Daleko bilo...podrska porodici napadnutog deteta,a i drugoj...mada,..bolje da cutim!!!

sasa

pre 5 godina

osloboditi coveka a ovoga sto je rekao deca se zaigrala u cz pa da se ostali zaigraju snjim

Banjo

pre 5 godina

A sto je pucao I noge? Nije mi jasno. Promasio ili...

Tito

pre 5 godina

Kako bi ga izlečio ja od te hiperaktivnosti...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija