• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

08.06.2018

14:32

(VIDEO) EVO KAKO JE POLICIJA KONAČNO UHAPSILA LAŽNOG PRESRETAČA SA IBARSKE MAGISTRALE i šta je sve u njegovom stanu našla!

Vesti

(VIDEO) EVO KAKO JE POLICIJA KONAČNO UHAPSILA LAŽNOG PRESRETAČA SA IBARSKE MAGISTRALE i šta je sve u njegovom stanu našla!

Podeli vest

Danilo Tešić (38) džipom "audi Q7" i lažnim ispravama zaustavljao vozače i uzimao im velike pare da im ne piše prijave. Pešić je bio snajperista u ratu 1999. i osuđen je za ratne zločine

Prevarant Danilo Tešić (38) iz Beograda uhapšen je juče zbog sumnje da je džipom "audi Q7" sa blinkerima i lažnim ispravama zaustavljao vozače na Ibarskoj magistrali i uzimao im velike pare da im navodno ne bi pisao kazne! Tešić je, inače, bio snajperista u ratu 1999. godine i osuđen je na dve i po godine zatvora zbog ratnog zločina!

(FOTO) UHAPŠEN LAŽNI POLICAJAC SA IBARSKE: Presretao vozače i uzimao im novac za navodne prekršaje

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Tešić je vozio po putu glumeći policajca-presretača i vrebao je vozače koji su vozili malo brže od dozvoljenog ili su napravili neki drugi prekršaj.

Da li ga prepoznajete?
Građani koji prepoznaju osumnjičenog neka se jave policiji na broj 011/279-74-65

- Čim bi ih ugledao, palio je "blinkere" na džipu i presretao ta vozila. Vozačima je pokazivao legitimacije koje veoma liče na policijske. Tešić je žrtvama najpre tražio saobraćajnu i vozačku dozvolu, a onda im je govorio da im prete velike novčane kazne i zabrana vožnje zbog prekršaja. Procenjuje se da je od nekoliko desetina vozača uzimao po 40 ili 50 evra, kako bi ih navodno, pustio da odu bez prijave - kazao je naš izvor.

On dodaje da je policija još prošle nedelje dobila dojavu o lažnom presretaču u "audiju Q7". Nekoliko prevarenih vozača se u međuvremenu i na društvenim mrežama požalilo da su podmitili policajca, za kog su tek kasnije shvatili da je lažan.

Tešić: Ja sam narodni heroj?!?

Danilo Tešić je prošle godine gostovao na TV Hepi u emisiji "Goli život" autora Milomira Marića, u kojoj je pričao o svojim ratnim iskustvima. Tvrdio je za sebe da je "narodni heroj" i da se istakao u mnogim bitkama! On je u emisiji priznao da je bio osuđen zbog ratnih zločina, ali izbegao je da kaže zbog čega. Pričao je i da su mu, dok je bio u zatvoru, dolazile izvesne osobe "koje su mu nudile da radi za Državnu bezbednost kao snajperista koji treba da likvidira određene ljude, ali da je on to odbio".

Policija je počela potragu za prevarantom i on je juče identifikovan, lociran i uhvaćen. Zbog sumnje da prevarenih vozača ima mnogo više, policija ih poziva da se jave i prijave prevaranta telefonom na broj 011/279-74-65.

Da sve bude još interesantnije, policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla čitav arsenal - 11 pištolja, devet pušaka, 15 noževa, četiri optička nišana, dva elektrošokera, tri dvogleda, kao i pet legitimacija koje podsećaju na policijske.

- Oružje je odmah upućeno na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je ono korišćeno u nekim krivičnim delima. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu - kažu u policiji.

Inače, Danilo Tešić je bivši snajperista, koji je 1999. godine bio učesnik borbi na srpskoj granici sa Albanijom, od Suve Reke do Junika. Kako su mediji ranije preneli, presudom Vojnog suda u Nišu osuđen je na dve i po godine zatvora zbog učešća u ratnom zločinu. 

KAKO DA PREPOZNATE LAŽNOG POLICAJCA? Na ove stvari obavezno obratite pažnju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 5 godina

Ljudi, treba da se napoji ovaj Q7, nemojte biti na kraj srca. :)

dzoni

pre 5 godina

Nisam ga video od 99,bili smo zajedno na Kosovu i Metohiji.Za ratni zlocin koji je napravio,naredio mu je kapetan Rangelov da ih ubije.on kao obican vojnik morao je da slusa i radi sta mu se kaze.Za to je dobio cin vodnika za ratne zasluge.Kasnije posle rata izgubio sam kontakt sa njim,da bi posle par meseci procitao u novinama da je osudjen za to sto je uradio,a kapetan oslobodjen[normalno].Dobro se setio ovoga sto je uradio.Pozdrav.

Danilo

pre 5 godina

Brat hvala na komentaru!..Javi se na mail: politickiosudjenik@gmail.com da se prisetim o kome je reč. A ovo što čitaš su izmišljene gluposti od Nataše Kandić i Verana Matića! Gledaju na sve načine da me i nogama i rukama uguraju u zatvor pošto sam im zagorčao nešto što su osmislili da će lako odraditi.

danilo

pre 5 godina

brat pomozi da se setim gde smo ratovali i ko je u pitanju..

Srba

pre 5 godina

Pohapsite i ove sto su dali mito .. oni su veca go*na od ovoga ..

Branko

pre 5 godina

Tako je, da su normalno prihvatili zakonsku proceduru za ucinjeni prelrsaj, ne bi nista bilo.

Ivan

pre 5 godina

Možda je ružno reći ali na kosovu je ratni zločinac premijer a kod nas završi u zatvoru.

Ludodoba

pre 5 godina

U pravu si,ruzno je sto pricas tako.Ljudi silom odlaze u rat bore se da sacuvaju svoj zivot i drzavu,a ratni zlocinci ubijaju iz zadovoljstva!!! Ti isti "ljudi" kasnije prave probleme i u civilstvu sto je ovde sliucaj!!!

Ljube

pre 5 godina

"policija ih poziva da se jave i prijave prevaranta telefonom" E baš svašta može da se pročita, pa nisu valjda ludi da se jave pa da popiju prijavu za davanje mita policajcu, ni manje ni više !!! To što se ispostavilo da je lažnjak ne menja mnogo, pare su dali da ne bi dobili kaznu ...

Mihajlo

pre 5 godina

Na snimku su sve vazdusne puske ili airsoft replike oruzija.Airsoft replike koriste plasticne kuglice kao kineske igracke i koriste se za sport slican paintball-lu.

Zoroz

pre 5 godina

Pa covek je u sluzbi zakona o saobracaju, nista nije toliko lose, jedino sto drzavi ne daje pare, vrlo vazno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija