• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ž. I.

09.06.2018

17:41

KIK BOKSERU PRESUDILI U SAČEKUŠI: Predrag koji nije imao dosije u policiji izrešetan je na kućnom pragu, MAJKA KAŽE JER NIJE HTEO DA LAŽE?!

Vesti

KIK BOKSERU PRESUDILI U SAČEKUŠI: Predrag koji nije imao dosije u policiji izrešetan je na kućnom pragu, MAJKA KAŽE JER NIJE HTEO DA LAŽE?!

Podeli vest

Predrag Milovanović (35) ubijen ispred svoje kuće. U Srbiji nije imao dosije u policiji, ali je robijao izvesno vreme u Švajcarskoj. Trenirao je kik-boks i radio u kladionici

Kik-bokser Predrag Milovanović (35) ubijen je u četvrtak uveče ispred svoje kuće u Ćupriji u klasičnoj mafijaškoj sačekuši! Nepoznati napadač mu je ispalio desetak hitaca u grudi, a zatim je pobegao.

Milovanović nije imao dosije u srpskoj policiji, ali je robijao izvesno vreme u Švajcarskoj. Trenirao je kik-boks u KKB Šećeranac, a u poslednje vreme radio je u kladionici i preprodavao automobile.

Ubica u bekstvu

Izvor iz istrage kaže da je ubica zapucao u Milovanovića u četvrtak oko ponoći ispred njegove kuće u Nemanjinoj ulici.

Nije loš
Predrag je na Fejsbuk profilu zapisao: "Ja nisam loš čovek, zajebo ne bih. Ali postajem sve gori, jer ste tako hteli!"

- Ranjeni Predrag je počeo da beži preko komšijskog dvorišta, ali ubica ga je sustigao i ispalio u njega još nekoliko hitaca. Komšije su čule pucnje i pozvale Hitnu pomoć i policiju. Predrag je podlegao povredama u bolnici sat kasnije, a napadač je pobegao. Sve ukazuje na to da je u pitanju profesionalno i naručeno ubistvo - navodi naš izvor.

Informer

Predragova majka Verica nam je ispričala da je njen sin uvek bio pravdoljubiv i da je najverovatnije nastradao "jer nikog nije hteo da laže". Međutim, nije precizirala na šta je tačno mislila.
- Te večeri sam bila u gradu sa ćerkom. Suprug Toma je bio kod kuće, ali je slabovid i loše čuje, pa nije ni primetio kad je Predrag ubijen. Zlikovci su mom sinu priredili sačekušu ispred kuće... Došao je iz grada svojim "audijem", a kada se zaustavio, izrešetan je - jada se Verica.

BRUTALNO UBISTVO U ĆUPRIJI! Predrag pronađen sa RUPAMA OD METAKA U GLAVI I GRUDIMA!

Trgovao kolima

Inače, komšije kažu da Milovanović nije bio problematičan. U poslednje vreme radio je u jednoj kladionici, ali se bavio i preprodajom automobila.- Majka Verica je svojevremeno uspela da ga zaposli kao vozača u opštini Ćuprija, gde je i sama stekla penziju, ali je on brzo napustio taj posao i otišao kod braće od strica u Švajcarsku. Odatle je povremeno dolazio, dovozeći kola za prodaju. U to vreme je bio i osuđen u Švajcarskoj, ali ne znam zbog čega, i kraće vreme je bio u zatvoru. Kad se vratio u Srbiju, nije pravio probleme. Voleo je kik-boks i trenirao ga je u KKB Šećeranac - priča Predragov komšija.

Milovanović je na svom Fejsbuk profilu zapisao citat: "Ja nisam loš čovek, zajebo ne bih. Ali postajem sve gori, jer ste tako hteli!"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Gotovo je izvesno da ga nisu tako brutalno likvidirali zbog kik boksa. Nekome je gadno stao na žulj a ta izjava sa FB može se tumačiti na više načina i očigledan je indikator da je bio sa nekim u sukobu. Ne prave se profi sačekuše za neplaćenu kaznu za parkiranje ....

Amaterizam

pre 5 godina

Kako mozete, pored toliko clanaka o profi ubicama, da ovo nazovete profi ubistvom, a narucenim? Ispalili 10 metaka, juri ga, znaci prvi meci ga nisu ni oborili. To profi? Ubice treba pronaci. To su, neki novi klinci, amateri, zeljni dokazivanja, koji na taj nacin sticu poene. To treba saseci i koreni. Dozivotna, pa neka bide za primer. Svako namerno nanosenje zla drugome, treba najstroze samkcionisati, a ne neke stvari, koje se desavaju bez namere, mada su i one za osudu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija