• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.06.2018

20:29

(VIDEO) MUČKI NAPAD NA POLICAJCE NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Propao im pokušaj blokade magistralnog puta, PA NAPALI ČUVARE REDA!

Vesti

(VIDEO) MUČKI NAPAD NA POLICAJCE NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Propao im pokušaj blokade magistralnog puta, PA NAPALI ČUVARE REDA!

Podeli vest

Oko 18,30 časova u mestu Županjac nadomak Lazarevca, okupilo se šest lica s namerom da blokiraju Ibarsku magistralu. Tom prilikom Žarko Pavlović(1976) je napao  i udario policajca. Stefanović: Tražiću najstrožu kaznu za napad na čuvare reda

Kako ne bi došlo do većeg zastoja u saobraćaju kod mesta Županjac, intervensala je policija i tom prilikom je Žarko Pavlović (1976) udario pesnicom u lice policijskog službenika Jovicu Nikolića (1990).

Pripadnici policije uhapsili su Pavlovića zbog napada na policijskog službenika. Po nalogu tužioca njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice.

Stefanovic: Trazicu najstrozu kaznu za napadača na policajca

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutraših poslova dr Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na policijskog službenika.

(JEZIVE FOTOGRAFIJE) OVAKO IZGLEDA PRETUČENI POLICAJAC JOVICA NIKOLIĆ! Biljana Popović Ivković: NADAM SE ADEKVATNOJ KAZNI!

- Ovakav mučki napad na policajca koji je obavljao redovnu dužnost na regulisanju saobraćaja je apsolutno nedopustiv. Zato tražim najstrožu kaznu za osumnjičenog koji se usudio da napadne policajca, jer samo tako možemo poslati jasnu poruku da će svako ko podigne ruku na policijskog službenika dobiti adekvatnu kaznu - istakao je ministar Stefanović. 

VUČIĆ: Snosim deo krivice što sam molio Vladu da ih pusti da protestuju - NASILJE NEĆEMO DOZVOLITI!

(VIDEO) STEFANOVIĆ: Nećemo dozvoliti da neko blokira Srbiju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 5 godina

Tako to radi ozbiljna drzava,kriminalcima je mesto u zatvoru a ne na ulicama.

Branka

pre 5 godina

Treba ga rastaviti od zivota pa mu nece pasti na pamet da krene na policajce

Ja

pre 5 godina

Svaki policajac zaradjuje krvavo taj hleb( platu), dok gradjanstvo spava mirno oni rintaju i nezna im se radno vreme.Svaki policajac moze biti neciji brat,sin,suprug,otac.... Znam kakav je njihov posao jer moj suprug je policajac...

nervni slalom

pre 5 godina

A jel tvoj suprug ide okolo i šamara koga stigne?

PO REDU

pre 5 godina

Прво, неколико дана ДОБРА масажа, па онда рад у руднику пар година. Пример за све!

Branko

pre 5 godina

Prvo mu dobro vratiti batine kad sledeci put bude video policajca da se uvuce u misju rupu a onda mu dozvoliti da se zali " UPRAVI VODOVODA BG"!!!?????? Zamislite sta bi taj radio da je nedaj ti Boze njegova zuta olos banda na vlasti!!!????

Jadna li mu majka

pre 5 godina

Verujem, a mislim i da treba, da policija, nezvanično ima terapiju, za ovakve bitange, terapiju, koja ne ostavlja modrice. Rado bih se prikljucio terapeutima. Takvi su i mene zaduzili, pa da im se oduzim, u izlecenju.

NIKOLA

pre 5 godina

Nego sta osuditi i kazniti sve ko god pokusa da napadne policiju. Bravo Stefanovicu.

Dača

pre 5 godina

Ovi huligani su spremni i za naopade na službena lica , sramota čime se sve služe.

Alhemičar

pre 5 godina

Treba tražiti najoštriju kaznu za napadača na policiju , ovo je prevršilo svaku meru.

Evica

pre 5 godina

Ovo polako izmice kontroli, pocela bagra da napada i policajce pa sta mi obicni gradjani da ocekujemo od tog olosa, ko ce nas da zastiti.

stoja

pre 5 godina

Strasno,uvek se nadju huligani da ispoljavaju svoju glupost svuda i u svakoj prilici i neprilici

Scepa

pre 5 godina

Gospodine ministre zasto tako zustro ne reagujete kad se digne ruka na obicnog gradjanina. Takve bande, kriminalci i lopovi dizu ruku na narod, plackaju, ubijaju..... gde ste onda da reagujete. Ne pricam bez razloga. Kuca mi je cetiri puta obijana i pljackana a da niste ni reagovali. Treba da vam narod bude vazniji od vlasti. Zasto jednom ne uvedete zakon da se narod moze sam braniti na svom paragu i u svom domu pa da vidimo ko ce koga dirati i pljackati.

Dragoljupce

pre 5 godina

Kakav je to gradjanski i demokratski protest kad se napadaju ljudi koji rade svoj posao... ocigledno je da su ovi izbiri politizovani a da pojedini politicari stoje iza njih.

Maja

pre 5 godina

Napad na službeno lice je ozbiljan prestup i počinioca bi trebalo strogo kazniti.Ovako nešto je neprihvatljivo.

Nina

pre 5 godina

Blokiranje Ibarske je već samo po sebi nečuveno,a tek napad na policajca...!

D R A G A N

pre 5 godina

U demokratskoj drzavi kakva je Srbija postoje izbori. Na izborima se biraju predstavnici naroda koji formiraju skupstinu. Skupstina bira vladu. Vlada predlaze zakone, skupstina ih odobrava ili odbacuje. Odobrene ili izglasane zakone vlada primenjuje kroz ministarstva. Sta je ovde nejasno. PUNA PRIMENA ZAKONA

ddd

pre 5 godina

Strasno kako neko sme i da pomisli da napadne policajca.Za svaku osudu

Kaydzon

pre 5 godina

Ma,udri bagru!!! Kicmu bih mu ja sad slomila od batina u pritvoru!!! Onda mu presudila na jedno pet godina zatvorske kazne,pa nek blokira mamu u zatvoru...ovo je nedopustivo..uzas!!!

nikolina

pre 5 godina

Za svaku osudu! Što pre sprečiti dalje napade i huliganstvo na ulicama. ne dozvoliti idiotima da zlostavljaju posten narod

pauna

pre 5 godina

maksimalna kazna.dajte narodni sud pa da vide mamini sincici sta znaci pravda.policajac,vojnik to je svetinja.

Janko

pre 5 godina

Jebes drzavu gde biju policiju..sramota..i napisati da se nebrukamo

Nikolina

pre 5 godina

Atak na službeno lice je atak na bezbednost svih građana. Takvima ne treba dozvoliti da blokiraju, već njih blokirati trajno iza rešetaka.

Srba

pre 5 godina

Toj zutoj bagri,narko dileru,kriminalcu,prevarantu,neradniku,vodji kriminalne grupe,treba odrezti 100 godina zatvora.

Pjer

pre 5 godina

Odredite mu odgovarajuću kaznu,da mu više nikada ne padne na pamet da nasrne na Policiju. Da je to uradio 70-tih godina ,ne bi ga majka prepoznala !!!

Marina

pre 5 godina

Sve ovo govori da iza ovoga stoje žuti, koji napadu em narod em i policijske službenike!

Giga

pre 5 godina

Zuti se osilili,udaraju na policiju,nije to pametan potez.

Lala

pre 5 godina

U Titino vreme bi ga bukvalno oderali od batina,mislim na tog ko je policajca udario.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija