• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

13.06.2018

12:30

ANA I RASTA SE OGLASILI POVODOM PUCNJAVE NA ZVEZDARI Nemamo kontakt s gospodinom koji je IZREŠETAN!

Vesti

ANA I RASTA SE OGLASILI POVODOM PUCNJAVE NA ZVEZDARI Nemamo kontakt s gospodinom koji je IZREŠETAN!

Podeli vest

Andrej Ančević koji je sinoć upucan navodno nije kum poznatog para, već je bio Rastin lični vozač, iako se po medijima hvalilio kako im je on bio svedok na venčanju, jer se planirani kum nije pojavio

- Ni Ana ni Rasta sa dotičnim gospodinom nemaju nikakav kontakt, tako da je izlišno bilo kakvo povezivanje i komentarisanje - poručili su Ana i Rasta, preko svojih predstavnika za medije.

Podsetimo, Andrej Ančević, koji je sinoć upucan ispred "Aviv parka" na Zvezdari, navodno je venčani kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.

- Upoznali smo se kada je izašao njegov spot za pesmu Kavasaki. Ubrzo nakon toga počeo sam da radim kao njegovo lično obezbeđenje i kao vozač. Inače, on je uvek htio da uz sebe ima čoveka, posebno kada izlazi po klubovima jer voli malo bahatije da se ponaša, provocira ljude oko sebe i vrlo lako može da dođe do sukoba - ispričao je svojevremeno Aki i dodao da su se sasvim slučajno okumili. 

NA ZVEZDARI IZREŠETAN KUM ANE NIKOLIĆ I RASTE! On je medijima otkrio sve detalje sa njihovog venčanja!

- Bukvalno par sati pred njihovo venčanje, Rasta mi je rekao da ponesem ličnu kartu i da dođem u opštinu. Planirao je da mu kum bude neki lik iz Amerike, međutim, on nije imao ličnu kartu i ja sam uleteo. Na brzinu je sve sređeno, ja sam bio glavni faktor za zakazivanje, jer su on i Ana bili preko. Sve sam organizovao, pomerio sam čak preko veze venčanje nekog drugog para jer nije bilo termina. Poslije venčanja je sve normalno funkcionisalo, otišli smo u Poreč, imali smo par dana turneju po Hrvatskoj... Međutim, nakon mog povratka u Beograd sa odmora više ništa nije bilo isto, od tada više ne sarađujemo. Kako, zašto, zbog čega i koga, ne znam, jer ni na jednu poruku koju sam mu uputio nisam dobio odgovor, čak ni na čestitku povodom Anine trudnoće. 

 Revoltiran izdajom od strane Raste, Aki je priznao i da ga je reper ponižavao, i u neku ruku maltretirao: 

- Bukvalno sam pet dana vozio njega i Anu po Hrvatskom primorju, nisam uopšte spavao, a oni su se bahatili. u tri sata ujutro, četiri, nebitno, traže da im donesem votku u hotel, za sve to sam zaradio 200 evra. Bukvalno se više plaća skank nego ljudi koji su uz njega, za sve što sam radio dobio sam 200 evra. Nije znao da ceni moj trud i rad, on je za mene mali čovek, bez obzira koliko novca ima, pao je u mojim očima iako smo kumovi, ne poštuje dečko nikoga i ništa. Za Anu nemam nijednu lošu reč da kažem, ali on je u stanju da plati noćenje u hotelu 2.800 eura, a da ja spavam u šumi i da mu čuvam auto. Ni dlaka s glave nije smela da im zafali dok sam ih ja čuvao. 

(VIDEO) SVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NA ZVEZDARI: Muž i žena izašli iz restorana, a onda je odjeknula rafalna paljba!

Ančević koji je sa suprugom bio u obližnjem restoranu, ranjen je u noge u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 22.30 sati na Zvezdari. Od rikošetiranog metka ranjena je još jedna slučajna prolaznica.

Pevačica Ana Nikolić i njen suprug Rasta oglasili su se povodom vesti koja se pojavila u medijima da je, navodno, pevačicin kum izrešetan sinoć na Zvezdari.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija