• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.06.2018

13:43

(FOTO) USPEŠNA AKCIJA POLICIJE: Uhapseno šest članova organizovane kriminalne grupe i zaplenjeno 7 kilograma marihuane!

Vesti

(FOTO) USPEŠNA AKCIJA POLICIJE: Uhapseno šest članova organizovane kriminalne grupe i zaplenjeno 7 kilograma marihuane!

Podeli vest

 Pripadnici MUP - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su šestoricu članova organizovane kriminalne grupe koja se u dužem vremenskom periodu bavila prodajom narkotika i zaplenili više od sedam kilograma marihuane

Uhapšeni su D.P. (37) iz Peći, K.N. (27) iz Sombora i V.N. (39), R.D. (44), P.Z. (39), K.P. (45) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

MUP


Postoje osnovi sumnje da se ova organizovna kriminalna grupa u dužem vremenskom periodu na teritoriji Srbije bavila nabavkom i pakovanjem narkotika, koje su potom distribuirali ka zemljama Evropske unije.

MUP


Policija je u ovoj akciji zaplenila sedam kilograma i 700 grama marihuane, pištolj, 94 komada municije i 15.060 evra.

MUP


MUP

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal, saopštio je MUP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baki

pre 5 godina

jel zna neko sta se radi sa novcem koji se zapleni znam da ce vecina reci stavljaju u dzep ali ipak misim da nije tako .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija