• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

13.06.2018

17:03

BOMBA EKSPLODIRALA U UČIONICI! Učenik u školu u Kraljevu doneo eksplozivnu napravu!

Vesti

BOMBA EKSPLODIRALA U UČIONICI! Učenik u školu u Kraljevu doneo eksplozivnu napravu!

Podeli vest

Učenik osnovne škole "IV kraljevački bataljon" O.Z. doneo je bombu u školu koja je ekplodirala u učionici

Kako Informer saznaje, došlo je do manje eksplozije u kojoj niko nije povređen. Rukovodstvo škole odmah je pozvalo policiju.

- Najverovatnije je udario bombom o klupu i tom prilikom je došlo do manje eksplozije, iskočio je cilindar sa krilcima na jednoj strani - rekao nam je izvor iz istrage.

Policija je tokom uviđaja u učionici pronašla delove eksplozivne naprave.

- Istragom će biti utvrđeno odakle detetu bomba - kaže Informerov izvor.

Ovaj događaj izazvao je uznemirenje kod učenika i zaposlenih.

VOZAČ JE LAGAO! AUTOMOBIL "TOJOTA" koji je juče na Divčibarama ubio dečaka IMAO JE ISPRAVNE KOČNICE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lela

pre 5 godina

Na žalost. Škola ne nosi ime nekog prosvetitelja, naučnika, umetnika, kulturologa ... Dakle, sve je u skladu imena škole. Inspiriše mlade u kojem smeru da razmišljaju.

Ana

pre 5 godina

Znate li nesto o IV kraljevackom bataljonu?Moj deda je bio prvi medju poginulima u tom bataljonu.

Dimitrije

pre 5 godina

Ljudi kao što sam rekao u komentaru na onaj članak o metku, onaj ko je ovo mogao da kaže nema pojma "iskočio je cilindar sa krilcima na jednoj strani" a radi se o bombi. To jedno sa drugim nema blage veze. Za te iz istrage, ako je opis tačan, radi se o vežbovnom metku za ručni bacač M-57.

Miki

pre 5 godina

Na Ceraku u OŠ,,Ujedinjene nacije" učenik sedmog razreda doneo pušku ,,Kuburu". kako bi je pokazao nastavniku istorije!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija