• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.06.2018

12:19

MUP:  Za novinarom Stefanom Cvetkovićem tragaju žandarmerija, ronioci...

Vesti

MUP: Za novinarom Stefanom Cvetkovićem tragaju žandarmerija, ronioci...

Podeli vest

 Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio

Kako je saopšteno iz MUP-a, u Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije. 

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadleću teren u okolini Bele Crkve. 

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja. 

Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke "polo" na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca. 

O ovom događaju odmah je obavešteno nadležno tužilaštvo, a policija je raspisala potragu za Stefanom Cvetkovićem.

Cvetković se proteklih godina u više navrata žalio da mu prete različiti političko-tajkunski moćnici. 

Kako je, ranije saopšteno iz novinarskih udruženja, on je u poslednje vreme bavio osetljivim temama, između ostalog i ubistvom Olivera Ivanovića i tim povodom održao i konferenciju za štampu kada je pokazao i fotografije osoba koje su navodno bile umešane u likvidaciju Olivera Ivanovića.

MUP: U toku potraga za novinarom iz Bele Crkve!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija