• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

15.06.2018

08:57

MONSTRUM JU JE PEKAO STRUJOM, OBRIJAO GENITALIJE, PA JE SILOVAO! Šokantna ispovest rođaka DEVOJČICE KOJU JE ZLOSTAVLJAO VLASNIK KAFIĆA SA ADE!

Vesti

MONSTRUM JU JE PEKAO STRUJOM, OBRIJAO GENITALIJE, PA JE SILOVAO! Šokantna ispovest rođaka DEVOJČICE KOJU JE ZLOSTAVLJAO VLASNIK KAFIĆA SA ADE!

Podeli vest

Slavoljub S. (57) u potkrovlju lokala "Kafe Brod 23", preteći elektrošokerom, skinuo je golu moju rođaku (14), obrijao joj genitalije i dva puta silovao. Manijak je sve to snimio, priča očajni rođak zlostavljanog deteta

Monstrum Slavoljub S. (57) iz Beograda je u potkrovlju svog restorana "Kafe Brod 23" na Adi ciganliji elektrošokerom pekao moju rođaku (14), pa je dva puta silovao! Prethodno joj je obrijao genitalije, preteći joj da će je skroz unakaziti ako mu se bude opirala, a onda je celu torturu snimio! Kad su mi u policiji, posle Slavoljubovog hapšenja, pokazali te slike, pozlilo mi je od šoka, otkriva nam Beograđanin (40), koji je insistirao da mu ne otkrivamo identitet.

OVO JE ODVRATNI PEDOFIL SA ADE CIGANLIJE! Gazda kafane manijak, SNIMAO SEKS SA DEVOJČICAMA, PA IH UCENJIVAO I PODVODIO!

Slavoljub je, inače, uhapšen u nedelju zbog sumnje da je zapošljavao naivne maloletne devojčice, nudio im nargile i alkohol, obećavao poklone, a onda imao seks s njima i sve to snimao. Potom je tim snimcima ucenjivao te devojčice da moraju da imaju seks i s njegovim drugovima za novac!

Međutim, da sve bude još užasnije, istragom je utvrđeno da je Slavoljub dve 14-godišnje devojčice, koje su ga odbile, silovao, preteći im elektrošokerom! Jednu od njih je zlostavljao u nedelju, i to samo nekoliko sati pre nego što je uhapšen!

Jezivo
Svukao joj je helanke i rekao: "Kako tako lepa devojčica, a dole neobrijana"Rođak žrtve

Razmenjivao snimke sa pedofilima

Kako saznajemo, istraga protiv Slavoljuba se nastavlja. Pod lupom inspektora biće i oni ljudi kojima je Slavoljub slao snimke seksa sa devojčicama.
- Osim toga, u Slavoljubovom telefonu nađeni su i pedofilski snimci u kojima on nije direktno učestvovao, nego ih je razmenjivao sa ostalim pedofilima. Telefon je trenutno na veštačenju i biće provereni svi kontakti u njemu - kaže izvor Informera iz istrage.

Rođak te devojčice otkrio nam je sve o tom danu i o torturi koju je pretrpela nesrećna tinejdžerka.

- Moja rođaka je tog dana otišla u "Brod 23" na Adi sa tri drugarice. Dve devojčice su imale rolere, pa su se dogovarale kako da nabave još dva para kako bi se zajedno vozile oko jezera - priča on.

Ovaj razgovor je, kaže, čuo Slavoljub, koji se "velikodušno" ponudio da im pozajmi dva para rolera, koje, "baš slučajno", ima u potkrovlju kafića.

- Pošto je jedna od tih devojčica površno poznavala Slavoljuba preko svog teče, moja rođaka je pristala da sa drugaricom ode u potkrovlje. Popeli su se gore, a drugarica je prva dobila rolere, navukla ih i izašla napolje, dok je Slavoljub rekao mojoj rođaki da malo pričeka jer su, navodno, njeni roleri prljavi. Kada ih je moja rođaka napokon navukla i krenula da izađe, Slavoljub joj je preprečio put i zaključao vrata - objašnjava naš sagovornik.

Instagram

Devojčica se uplašila, a Slavoljub joj je naredio da se skine!

- Moja rođaka ga je molila da je ostavi na miru, a on ju je gurnuo na krevet i naredio: "Skidaj, bre, sve. 'Ajde, šta se foliraš." Ona je zgrabila svoj mobilni i pokušala da pozove oca, ali joj je Slavoljub oteo telefon. Onda je uzeo elektrošoker, prislonio joj na telo i opekao je strujom, a onda joj zapretio da će je unakaziti ako se bude opirala. Svukao joj je helanke i rekao: "Kako tako lepa devojčica, a dole neobrijana" - priča on.

PEDOFIL S ADE CIGANLIJE SE CERIO POLICIJI U LICE: Ne možete mi ništa, DEVOJČICE SU HTELE SEKS!

Devojčica se sledila od straha, a manijak ju je golu odvukao u WC, uzeo brijač i obrijao joj genitalije.

- Potom ju je opet bacio na krevet i silovao. Prvo bez zaštite, a zatim i sa kondomom. Moja rođaka je plakala, batrgala se, ali nije imala snage da mu se odupre. Kada je monstrum završio sa iživljavanjem, samo je legao pored nje. Ona se brzo obukla i pobegla, ali od sramote nije nikom smela da ispriča šta joj se dogodilo - navodi on.

Instagram


Sticajem okolnosti, iste večeri patrola policije sa opštine Čukarica je upala u "Kafe Brod 23" i napravila raciju. Policajci su se popeli u apartman u potkrovlju, a onda uzeli Slavoljubov telefon i pronašli mnoštvo slika i snimaka seksa sa devojčicama! Manijak je odmah uhapšen i policajci su počeli da kontaktiraju devojčice koje su se našle na snimcima.

Tako je obaveštena i porodica silovane devojčice. Ona je tad zaplakala i do detalja ispričala sve o jezivoj torturi u potkrovlju "Kafea Brod 23".

Slavoljub se, inače, nije ni za trenutak pokajao što je iskorišćavao i zlostavljao nesrećne devojčice. U razgovoru sa policajcima je najpre bio bahat, cerio im se u lice, tvrdeći da mu ne mogu ništa i da su devojčice same htele seks s njim. Međutim, tek kad je shvatio da postoje čvrsti dokazi koji će ga poslati na robiju zbog ucena, razmene pedofilskih snimaka i silovanja, odlučio je da se brani ćutanjem. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Danker

pre 5 godina

I po hiljaditi put pitam zašto manijacima i ubicama se skrivaju lica i imena.Javno žigosati da ni na ulicu ne smeju da izađu.

Lala iz Banata

pre 5 godina

....Кастрација...!! Или...Штројење! То је једина санкција за такве умоболнике...Под хитно закон...!!

Petar

pre 5 godina

Nažalost nisi u pravu, jer njemu je problem mozak, tako da štrojenjem ništa ne postižeš, jer on će i dalje moći da fiziči i psihički maltretira decu i zadovoljava svoje bolesne fantazije, a opšte je poznato da su najčešće psihopate impotentne.Treba ga za navek izolovati, ali ne da se izležava po zatvoru, nego da radi najteže fizičke poslove i smestiti ga u ćeliju sa fizički jačim cimerom koji nije video žensko najmanje 10 godina.

Ali sve

pre 5 godina

Kastracija? Da, ali komplet, da mu se odseče sramota, komplet. Da mu ne ostane obelezje muskosti, nego da skida gaće kad piški. Šta mu krijete ime? Zasto taj "rodjak", navodno, kako vi imate obicaj da upotrebite taj izraz, ne zeli da mu se objavi ime? Koga se plasi, a hrabar da nesto on otkriva medijima. Ja bih, ne daj Boze da se to dogodi nekom i šire familije, sta i sliku, br lk i telefona, adresu takodje, da vidim od koga bih to trebao da se plašim.

Banjo

pre 5 godina

Pise devojcice od 14 god i priblizno radile u tom lokalu. Drugo to kako se oblace sa 14,15 ,16 godina sve je stvar kucnog vaspitanja i dozvole da se smucaju po koje kakvim rupama. Zasto onda tolika buka kad pedofil napadne. De su te socijalne sluzbe .. inspekcija za rad policija.. pa onda kuku lele.

Samostalni car

pre 5 godina

Ovog dozivotno u zatvor. Poremeceni um. A vi novinari ne bi ste trebali da ovako detaljno pisete vec samo da napiaete koje je delo izvrsio a ne i na koji nacin. Mislim da nije u redu prema zrtvama.

dusan

pre 5 godina

ovog treba osuditi ali roditelji prvo da povedu racuna o deci pa onda neka pricaju.samo slike pogledajte njegove i ove dece ,same dolaze i rade za 2000 dinara sta hocete.pozz

eho

pre 5 godina

Ništa sve nevredi kada će ga sudija posle saslušanja uz dva advokata pustiti da se brani sa slobode.Pitam se kako bi se sudije osećale i dali bi tako lako puštali prestupnike da se brane sa slobode kada bi gazili i silovali njihovu decu.

Miki

pre 5 godina

Pedofilu dozivotna, bez prava na pomilivanje ali se i devojcice upustaju u necasne radnje....sramota, neprimereno i vulgarno se oblace, piju alkohol.,..,naravno da postaju lak plen !

Goran

pre 5 godina

Cemu sluzi pokajanje ? Zar pokajanje moze da popravi ili izmeni necije zlo delo . Pokajanje jedino sluzi sudu da opravda manju kaznu .

MING

pre 5 godina

ON JE ZA NAJSTROZU KAZNU I TU NEMA SPORA ... NO POGLEDAJMO I DRUGU STRANU - ZA NEKO PICE , NARGILU ... SU SPREMNE NA GLUPOSTI ... TO JE CENA ULICE , RIJALITIJA , .... NEKA MI NEKO POJASNI , STA MALOLETNA DEVOJCICA TRAZI I OCEKUJE SEDECI ZA STOLOM MATOROG PREVARANTA I OTOGRAISUCI SE U U NJEGOVOM ZAGRLJAJU ????????/ NARGILA , CIGARETA , NARKOTICI , ALKOHOL , MINIC , SILIKONI , ... "PECANJE" MATORIH LOVATORA - SPONZORA ...I NA KRAJU ...ZAVRASAVAJU KAO PROSTITUTKE HTELI DA PRIZNAMO ILI NE , PUN IH JE BEOGRAD A I UNUTRASNJOST SRBIJE ..

Srbin do koske

pre 5 godina

Ne treba mu suditi nego dozvoliti roditeljima da mu oni presude. Jedina pravda za manijaka i monstruma.

bubasvaba

pre 5 godina

Pod HITNO!!!!!! fizicki usroiti zivotinju i posle maksimalno osuditi najstrozije makar 40 godina zatvora ako nema vece kazne za svako dete za koje imate snimak ili svedocenje. Ili da se pitamo koliko g sudija kosta oslobadjajuca presuda ??????.

Lola

pre 5 godina

Poznat kafedzija Arogantan drrcan svadljiv,dize galamu na personal,neurotican Ne cudi me sta je sve radio Mlade devojke i mladice je zaposljavao,za sitnu lovu I zlostavljao Nagraditi tog starca jedno 20 godina da zapamti ADU

Vla

pre 5 godina

Dozivotna je malo, imaju li devojcice oceve I bracu ili im je ponestalo hrabrosti

Ljube

pre 5 godina

Kastrirati na živo, bez anestezije i odstraniti mu polni organ a onda zatvoriti u neki rudnik da kopa ugalj i ne vidi svetlost dana do kraja života. Jedino to bi bila adekvatna kazna za monstruma.

sale

pre 5 godina

Ne bih mu bio u koži.....Srpski advokati, zatvorski čuvari i bivši pritvorenici opisiju surove metode kojima se iza rešetaka kažnjavaju osumnjičeni za pedofiliju, silovanja i ubistva žena i dece.... Videće šta mu sledi !!!

Veki

pre 5 godina

Pa ljudi kastracija pa onda da ga stave 20 godina u ćeliju sa likom koji je tu završio zbog toga što je prebio lika koji mu je silovao ćerku pa ćemo da vidimo da li će smeti opet

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija