• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2018

10:13

(JEZIVE FOTOGRAFIJE) OVAKO IZGLEDA PRETUČENI POLICAJAC JOVICA NIKOLIĆ! Biljana Popović Ivković: NADAM SE ADEKVATNOJ KAZNI!

Vesti

(JEZIVE FOTOGRAFIJE) OVAKO IZGLEDA PRETUČENI POLICAJAC JOVICA NIKOLIĆ! Biljana Popović Ivković: NADAM SE ADEKVATNOJ KAZNI!

Podeli vest

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković objavila je potresan status u vezi sa mučkim napadom na policijace na Ibarskoj magistrali i objavila jezive fotografije pretučenog mladog policajca Jovice Nikolića

Da podsetimo, u utorak oko 18,30 časova u mestu Županjac nadomak Lazarevca, okupilo se šest lica s namerom da blokiraju Ibarsku magistralu. Kako ne bi došlo do većeg zastoja u saobraćaju kod mesta Županjac, intervensala je policija i tom prilikom je Žarko Pavlović (1976) udario pesnicom u lice policijskog službenika Jovicu Nikolića (1990).

- Ovo je Jovica Nikolic, naš kolega, policajac, nagradjivan, odgovoran i savestan radnik, brutalno pretučen od strane okupljenih koji su blokirali Ibarsku magistralu... Nadam se adekvatnoj kazni za učinjeno!
Sram vas bilo!!!!!! -
napisala je Biljana Popović Ivković.


I potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutraših poslova dr Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na policijskog službenika.

- Ovakav mučki napad na policajca koji je obavljao redovnu dužnost na regulisanju saobraćaja je apsolutno nedopustiv. Zato tražim najstrožu kaznu za osumnjičenog koji se usudio da napadne policajca, jer samo tako možemo poslati jasnu poruku da će svako ko podigne ruku na policijskog službenika dobiti adekvatnu kaznu - istakao je ministar Stefanović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baki

pre 5 godina

ajde sad sta ga prikazujete kao da je devojcica neka pa musko je to mu je poso .

Draganab

pre 5 godina

Organizarori su krivci , a stradaju neduzni, stradaju ljudi koni brinu o miru i bezbednosti svih gradjana

bubasvaba

pre 5 godina

ZASTO NOSIS TO OKO POJASA KAD NEZNAS DA UPOTEBIS??. Sad ce G sudije da bitangu oslobode a ti muci muke umesto da je jedna bitanga manje mi im dajemo zapravo da biju i policiju bez posledica DOKLE BRE AKO SI NA SLUZBI I NAPADNUT GLEDAJ SEBE I SMANJI BROJ BITANGI .

razocarani

pre 5 godina

pa ako se policija ponasa normalno a ne bahato onda se ovo nebi dogodilo! a policija se najcesce ponasa agresivno da nesmes da kazes nista odma te hapse!!!!!!!!!!!!

Ljube

pre 5 godina

Nkačite mu sve što možete i kazniti maksimalno mogućom kaznom - za ovakvu bitangu nema olkšavajućih okolnosti. Kad je taj bio u stanju da ovako unakazi uniformisanog policajca na dužnosti mogu samo da zamislim kako bi se proveo neki vozač koji bi se pobunio zbog blokade puta, kao onaj čovek u Borči. Protesti zbog cene goriva? Malo sutra, cilj im je pravljenje haosa u zemlji. Hapsite bagru i svakog koji pokuša da blokira puteve i ograničava kretanje građanima jer TO NIJE DEMOKRATIJA, to je prekršaj i podleže kaznama.

Jass

pre 5 godina

Zašto ne pokažete fotografije i brutalno pretučenog Žarka?

Ljubo

pre 5 godina

Gadan vakat dosao , biju policiju umesto ona njih .

Menjajte krivični zakon

pre 5 godina

Kad ce svako ko digne ruku na svakog čestitog i poštenog gradjanina biti tako sankcionisan? Zar ne mislite da pošten čovek vredi bar koliko i pošten policajac? Ili nije tako? Zar kod nas postoje gradjani prvog, drugog n-tog reda? Zalažem se za oštrije kazne prema napadačima na SVE čestite gradjane, bili oni seljaci, nezaposlena lica ili policajci... To bi bila prava poruka! Nego niko se ne oglasi o spaljivanjima beskucnika od strane maloletnih roma? Treba li i зa to izricati kazne kao i za ostala ubistva!? Ili ce ta populacija i dalje biti iznad zakona? Pa ni okupatorski vojnici u okupiranoj zemlji nisu baš toliko zašticeni?!

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija