• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.06.2018

08:19

KRVAVA PUCNJAVA U NIŠU: Ranjene četiri osobe, MEĐU NJIMA I POLICAJAC!

Vesti

KRVAVA PUCNJAVA U NIŠU: Ranjene četiri osobe, MEĐU NJIMA I POLICAJAC!

Podeli vest

Četiri osobe, među kojima i jedan policajac, ranjene su noćas oko tri sata u kafiću „Manila“ na Trgu Kralja Milana u strogom centru Niša kada je upotrebljeno automatsko oružje

Prema nezvaničnim informacijama, jedna od ranjenih osoba je i napadač koji je zadobio povredu kolena.

Iz niške Hitne pomoći saopšteno je da su oni reagovali sa tri ekipe.

Drama je počela u 2.50 časova kada je Hitna pomoć dobila poziv da zbrine policajca ranjenog u vatrenom obračunu, ali su po dolasku na Trg Kralja Milana dobili obaveštenje da je on službenim kolima već odvezen u Urgentni centar a da je potrebno da zbrinu troje povređenih pa su upućene dodatne dve ekipe.

OBRAČUN U RAKOVICI! Izrešetan muškarac (30)!

Ekipe Hitne pomoći sa tri saniteta zbrinule su u naredna pola časa troje povređenih koji su u svesnom stanju dovezeni u Klinički centar u Nišu.

- U 2.52 sati dobili smo poziv da je upucan policajac, ekipa iz podstanice „Jug“ koja je najbliža centru je za četiri minuta bila na licu mesta ali je povređeni čovek službenim vozilom već prebačen do Kliničkog centra. Nakon tri minuta pozvala nas je policija i zatražila da pošaljemo još dve ekipe, koje su zbrinule još tri povređena lica.

- Najteže je povređen jedan muškarac koji ima više ustrelnih, moguće i prostrelnih rana grudnog koša i nogu, druga osoba imala je obilno krvarenje zbog ustrelne rane na desnom kolenu a još jedna je zbrinuta zbog okrznuća na desnoj podlaktici. Svima je odmah pružena neophodna pomoć nakon čega su prebačeni u Klinički centar na dalje lečenje – saopštila je Verica Božić, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći.

Posle pucnjave, veliki broj policajaca okupirao je kafić u kojem je došlo do pucnjave, a deo Voždove ulice od Palate pravde do centra, bio je blokiran. Policijske trake koje ograničavaju kretanje dok traje uviđaj postavljene su po celom Trgu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija