• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

19.06.2018

11:25

POLICIJA NA TRAGU UBICA OGNJENA IKAČA! Stanovnici Vidikovca u panici: OVDE SE GLAVA GUBI ZA 200 EVRA!

Vesti

POLICIJA NA TRAGU UBICA OGNJENA IKAČA! Stanovnici Vidikovca u panici: OVDE SE GLAVA GUBI ZA 200 EVRA!

Podeli vest

Policija ima indicija ko je pucao na Ognjena Ikača (23) na Vidikovcu u noći između subote i nedelje. Muškarac M. T. (30), koji je te večeri bio u društvu ubijenog mladića, prošao je poligrafsko ispitivanje. On je jedan od ključnih svedoka i, prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je neposredni očevidac ovog zločina

Policija je istraživala povezanost M. T. sa krvavim sukobom koji se odigrao na Vidikovcu. U prvi mah, postojale su sumnje u njegovu umešanost, ali poligraf je potvrdio njegovu verziju događaja.

- Ispričao je da je hteo da se sakrije u zgradi jer je mislio da će i njega da ubiju - kaže izvor blizak istrazi.

(FOTO) SIN UBIJEN ISTO KAO I OTAC! Ognjen Ikač IZREŠETAN SA PET METAKA kod kafića na Vidikovcu!

Ikač je, posle svađe, upucan ispred jednog ugostiteljskog objekta na Vidikovcu, oko dva sata posle ponoći. On je pretrčao ulicu i pokušao da umakne napadaču, ali se, teško povređen, srušio između zgrada u blizini. Ubica ga je pogodio s nekoliko hitaca, u noge, kuk i vrat. U isto vreme, M. T., koji je te večeri bio u društvu Ikača, pobegao je nepovređen na drugu stranu.

Niz ubistava

U decembru prošle godine ubijen je Aleksandar Savković ispred kluba "Nana" na Senjaku. On je bio blizak navijačima Rada, ali i "grobarima". Krajem februara u glavu je upucan "radovac" Petar Arsić (38), ispred kafića, u istoj ulici gde je Ikač likvidiran. Krajem maja na Čukaričkoj padini ubijen je Ognjen Žanić (26), bivši navijač FK Rad.

- Ušao je u zgradu, lupao ljudima na vrata i na kraju stigao do stana na osmom spratu. On je pokušao da uđe u stan i sukobio se sa devojkom koja je otvorila vrata. U toj raspravi zadobio je nekoliko ogrebotina - kaže sagovornik.

Istraga bi trebalo da utvrdi motive ove likvidacije, da li je reč o obračunu vođa navijača Rada, iza kojih, moguće je, stoje sukobi oko poslova s narkoticima. Ikač je bio odranije poznat policiji po mnogobrojnim krivičnim delima, zbog pokušaja ubistva, iznude, krađe, nasilja, nedozvoljenog nošenja oružja.

Lokal na Vidikovcu, gde je sukob navodno počeo, i dalje ne radi, a komšije su zabrinute zbog svega što se događa u njihovom kraju.

- Nije Vidikovac mnogo drugačiji od drugih delova Beograda. Danas se ovde gubi glava i za 200 evra. Najbolje je gledati svoja posla - prokomentarisala je jedna od stanarki zgrade u koju je uleteo M. T. da potraži pomoć posle pucnjave.

U stanu u koji je M. T. navodno pokušao nasilno da uđe, juče nije bilo nikog. Jedna od komšinica rekla je da tu živi mlađi par koji se skoro doselio.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija