• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

19.06.2018

12:12

SASLUŠAN MODNI KREATOR DARKO KOSTIĆ! Policija ispituje navode prijave za SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE MALOLETNIKA!

Vesti

SASLUŠAN MODNI KREATOR DARKO KOSTIĆ! Policija ispituje navode prijave za SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE MALOLETNIKA!

Podeli vest

Policija je u ponedeljak uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika

Za Kostićem je bila raspisana potraga nakon što ga je policija tri puta tražila kako bi ga saslušala zbog prijave da je seksualno uznemiravao maloletnog dečaka L. J. (15).

Prema saznanjima "Blica", protiv Kostića je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje u redovnom postupku. Kako saznajemo, u krivičnoj prijavi je navedeno da je maloletnog dečaka, inače učesnika televizijske emisije "Neki novi klinci", Kostić fotografisao i za to tražio novac.

- Kada se ispostavilo da dečak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, da se maze, što je ovaj odbio. Dečak je zatim pobegao i potom je policiji na Novom Beogradu podneta krivična prijava za seksualno uznemiravanje - otkriva izvor.

Od oštećenog uzeta službena beleška, a konsultovan je i nadležni tužilac, koji je naložio da se sa Kostićem obavi razgovor na okolnosti podnete prijave, nakon čega će se ponovo obaviti konsultacija sa tužiocem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija