• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

19.06.2018

18:19

NAVIJAČA "RADA" LIKVIDIRAO DRUG! Istraga otkrila detalji mafijaškog obračuna na Vidikovcu!

Vesti

NAVIJAČA "RADA" LIKVIDIRAO DRUG! Istraga otkrila detalji mafijaškog obračuna na Vidikovcu!

Podeli vest

Navijača FK Rad Ognjena Ikača (22) ubio je njegov poznanik preksinoć ispred kafića "Klagenfurt" na Vidikovcu u Beogradu! U trenutku zločina nisu radile sigurnosne kamere u kafiću, ali policija je uspela da identifikuje ubicu i za njim se traga

Prvi rezultati iz istrage govore da su Ikač i ubica godinama sarađivali, a motiv bi mogli biti njihovi neraščišćeni računi u kriminalnim poslovima!

Neraščišćeni računi

Naš izvor kaže da su Ognjen i njegov ubica malo pre zločina sedeli za istim stolom. Sa njima je bio i Marko T., koji je kasnije te večeri pronađen kako se krije u obližnjem soliteru, prestravljen, sa tragovima tuđe krvi na rukama.

Izrešetao ga 
Čak pet metaka je ubica ispalio u Ognjena Ikača

- Ikač i ubica se poznaju godinama i, prema operativnim saznanjima, jedno vreme su zajedno učestvovali u nekim kriminalnim aktivnostima, koje su uglavnom vezane za drogu. Motiv najverovatnije i leži u njihovim neraščišćenim računima - navodi naš izvor.

Utvrđeno je, takođe, i da Marko nije imao direktne veze sa Ikačevim ubistvom.

- On je prošao i poligrafsko ispitivanje i utvrđeno je da nije ni slutio da će te noći doći do potezanja pištolja i ubistva. On iz straha nije želeo da otkrije ime ubice, samo je priznao da je bio za stolom sa njima i da su kasnije izašli ispred lokala, gde je izbila svađa i pucnjava. Potom je, kako je rekao, pobegao u obližnji soliter, gde ga je našla policija - objašnjava naš izvor.

(VIDEO) U EKSPLOZIJI DŽIPA KOD "FRANŠA" raznet Siniša Milić, pripadnik kriminalne grupe Luke Bojovića!

Kafić "Klagenfurt" je i juče bio zatvoren i zapečaćen od strane kriminalističke policije, a saslušan je vlasnik i kompletno osoblje ovog lokala.

- Ceo taj kraj na Vidikovcu je poznat kao uporište navijača Fudbalskog kluba Rad. Kafići "Klagenfurt" i "3K", koji se nalaze jedan do drugog, poznati su kao mesta u kojima se u večernjim satima okupljaju navijači. Policija je poslednjih godina nekoliko puta intervenisala u oba kafića zbog remećenja javnog reda i mira - kaže naš sagovornik.

Debeo dosije

Podsetimo, Ikač je ubijen u nedelju oko 1.40 iza ponoći, ispred kafića u ulici Vidikovački venac u Beogradu. Njega je sa pet metaka u vrat i kuk izrešetao nepoznati napadač. Samo 15 minuta kasnije, Marko T. (30) je sav krvav i u panici zatražio pomoć od stanara obližnje zgrade, tvrdeći da je bio svedok mafijaškog obračuna.

SASLUŠAN MODNI KREATOR DARKO KOSTIĆ! Policija ispituje navode prijave za SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE MALOLETNIKA!

Tanjug/Fotoilustracija

Stanarka obližnjeg solitera Magdalena D. (33), koja živi na osmom spratu, pozvala je policiju i prijavila da joj nepoznati muškarac lupa na vrata i pokušava da uđe u stan. Policajci su ga ubrzo pronašli sklupčanog u hodniku zgrade.

UKLETI MELENCI! Smrt fudbalera nastavila CRNI NIZ TRAGEDIJA u ovom malom mestu za MANJE OD MESEC DANA!

Inače, Ikač je dobro poznat policiji. Teretio se za pokušaj teškog ubistva, nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje oružja, razbojničke krađe, preprodaju droge, iznudu, izazivanje opšte opasnosti... 

Četiri Radovca ubijena u zadnjih šest meseci

Ognjen Ikač je četvrti navijač "Rada" koji je ubijen u poslednjih šest meseci u Beogradu. Prvo je sredinom decembra ispred noćnog kluba "Nana" na Senjaku izrešetan Aleksandar Savković (27), koji je imao pozamašan kriminalni dosije i bio pripadnik Radove navijačke grupe "Junajted Fors". U kafiću "3K" je potom 28. februara ubijen Petar Arsić (38), osuđivani razbojnik. Zatim je Ognjen Žanić (26) ubijen dok je sedeo u parku na Čukaričkoj padini, nedaleko od ulaza u zgradu u kojoj je živeo.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija