• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

22.06.2018

13:05

HOROR U LESKOVCU! Novorođenče bačeno u koprive preminulo, majka negira da se porodila!

Vesti

HOROR U LESKOVCU! Novorođenče bačeno u koprive preminulo, majka negira da se porodila!

Podeli vest

Novorođenče koje je u četvrtak pronađeno ostavljeno među koprivima pored planinskog puta ka selu Oruglica, na teritoriji opštine Lebane, primenulo je jutros u leskovačkoj Opštoj bolnici

Policija je pronašla tridesetdvogodišnju ženu M.S. za koju sumnja da je ostavila devojčicu odmah po rođenju, ali ona negira da se porodila iako je to, kako nezvanično saznajemo, utvrđeno medicinskim pregledom.

 

Ona se nalazi na Odeljenju ginekologije u Leskovcu i pod policijskim je nadzorom. Beba je, prema rečima lekara, u leskovačku bolnicu stigla u veoma teškom stanju. Tokom noći je pokazivala znake oporavka, ali je jutros došlo do komplikacija koje nije uspela da preživi. 

- Naše osoblje na Odeljenju neonatologije je dalo sve od sebe i prvi jutarnji izveštaj je govorio da je najgore prošlo. Međutim, nešto posle sedam časova sam obavešten da je devojčica, nažalost, preminula - kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

On je potvrdio da se na Odeljenju ginekologije nalazi žena za koju se sumnja da je majka devojčice i istakao da su lekari obavili svoj deo posla, a da je sve ostalo na istražnim organima i policiji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija