• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.06.2018

16:21

UHAPŠEN DARKO KOSTIĆ! Maloletniku dao "kamagru" ODALE GA SMS PORUKE!

Vesti

UHAPŠEN DARKO KOSTIĆ! Maloletniku dao "kamagru" ODALE GA SMS PORUKE!

Podeli vest

Policajci su, po nalogu suda, pretresli stan i uhapsili dizajnera Darka Kostića, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika

Saslušan je i maloletni L. J. (15) koji je prijavio Kostića, a nađene su i SMS poruke koje se "poklapaju" sa iskazom maloletnika. U njima, kako piše B92, stoji da je Kostić pozvao dečaka u svoj stan da ga fotografiše, na šta je dečak pristao.

Sumnja se da je Kostić dečaku dao "kamagru" koju mu je opisao kao "prašak za mišiće". Nasrtaj se, prema navodima maloletnika, dogodio nakon nekoliko dana, kada je, kako kaže, došao da preuzme fotografije i da ih plati. 

MODNI KREATOR DARKO KOSTIĆ: Nisam silovao maloletnog pevača, on me progoni! DEČAK: Napao me, tražio je DA SE SKINEM!

Kako je rekao policiji, Kostić je tada pokušao da ga obljubi i pocepao mu je majicu. 

Podsetimo, sa Kostićem je policija već obavila razgovor u vezi sa ovim slučajem. On je ranije privođen zbog posedovanja narkotika.

Policija po nalogu tužilaštva prikuplja i druge dokaze koji se tiču ovog slučaja, ali Kostić još nije zvanično osumnjičen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 5 godina

Uhapsiti mu i mamu i tatu jer su to geni pederski

običan smrtnik

pre 5 godina

Nažalost profil srpskih javnih lićnosti.

Bilja

pre 5 godina

Znaju dobro policija ostali za ovog narkomana i pedofila izopacenog al ne vredi nikada ga nece osuditi ko i sve ostale prestupnike ...To je nase sudstvo i nasa kad...

Vns

pre 5 godina

Ovaj Kostić je grozan,mora da je zuti NATO plaćenik...

zlata

pre 5 godina

Darko Kostic,paaa ceo Beograd zna da voli decake.To je izvitoperena,umobolna licnost !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija