• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

23.06.2018

12:12

DETALJI HAPŠENJA DARKA KOSTIĆA! Policija pretresla stan modnog kreatora i našla papiriće sa tragovima droge?!

Vesti

DETALJI HAPŠENJA DARKA KOSTIĆA! Policija pretresla stan modnog kreatora i našla papiriće sa tragovima droge?!

Podeli vest

Darko Kostić pokušao da obljubi pevača J. L. (15), a tereti se i da se nedavno drogirao sa jednim punoletnim mladićem, kog je potom pokušao i da siluje

Beogradska policija uhapsila je u petak modnog kreatora Darka Kostića (38) zbog sumnje da je 14. juna pokušao da obljubi maloletnog pevača J. L. (15), učesnika muzičkog takmičenja "Neki novi klinci"! Osim toga, tereti se i da se drogirao sa jednim punoletnim mladićem, kog je potom pokušao da siluje!

Sporne SMS poruke

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, policija je juče pretresla Kostićev stan, nakon čega je uhapšen. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a sumnjiči se za krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje korišćenja narkotika.

- Maloletni J. L. je prijavio Kostića da je pokušao da ga obljubi 14. juna u njegovom stanu na Novom Beogradu. Kostić je maloletniku podvalio "kamagru", lek za potenciju, govoreći mu da je to "prašak za mišiće" - rekao je naš izvor.

Informerov sagovornik je naveo da je Kostićev stan policija pretresla kako bi eventualno pronašla narkotike, ali su uzeti i snimci video-nadzora sa zgrade i izjava portira.

Inače, kako nezvanično saznajemo, u mobilnom telefonu koji je Darko Kostić izgubio samo sedam dana pre nego što je 14. juna pokušao da obljubi maloletnog pevača L. J. nađene su SMS poruke koje potvrđuju izjave dečaka da ga je Darko zvao u svoj stan.

- Iz poruka se vidi da je Kostić pozvao dečaka u svoj stan da ga navodno fotografiše, na šta je dečak pristao, jer mu je kreator obećao da će mu platiti 50 evra po fotografiji - rekao je izvor iz istrage.


Pronađeni papirići sa tragom droge?
U pretresu stana Darka Kostuća pronađeni su papirići za koje se sumnja da imaju tragove droge. 

Oni su odmah poslati na veštačenje.

Dečak je naveo i da ga je kreator napao nakon nekoliko dana, kada je došao da preuzme fotografije.

Udario kreatora

- Kostić je nagovarao dečaka da se skine go, što je ovaj odbio. Zatim ga je uhvatio za ramena i na silu pokušao da položi na krevet. Rekao mu je doslovno: "Ajde, ne foliraj se, lezi sa mnom u krevet." Dečak se pobunio, udario Kostića i pobegao iz stana - navodi naš izvor.

S druge strane, Darko Kostić je u ponedeljak sam došao u policiju i negirao tvrdnje maloletnog pevača "Granda", ističući da je ovaj njega proganjao "kako bi se proslavio", ali da je on odbio da mu pomogne.

Pored toga, tužilaštvo ispituje i prijavu jednog punoletnog mladića kog je Darko Kostić navodno pokušao da siluje. Taj mladić je prijavio da se drogirao s Darkom u njegovom stanu, a modni kreator je pokušao da zloupotrebi njegovo loše psihičko stanje i da ga obljubi. 

Konzumirao drogu za silovanje

Darko Kostić je u junu prošle godine priveden zbog posedovanja droge jer je policija u njegovom stanu našla kokain i tečni ekstazi, kog zovu "droga za silovanje". Kostiću je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija