• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

25.06.2018

13:08

OTKRIVAMO! DARKU KOSTIĆU POZLILO NA SASLUŠANJU: Molio je sudiju da ne ide u zatvor, PLAŠI SE ZA BEZBEDNOST!

Vesti

OTKRIVAMO! DARKU KOSTIĆU POZLILO NA SASLUŠANJU: Molio je sudiju da ne ide u zatvor, PLAŠI SE ZA BEZBEDNOST!

Podeli vest

U trećem osnovnom tužilaštvu Darko Kostić nije želeo da iznosi odbranu i odlučio je da se brani ćutanjem. Kada je čuo da će biti iza rešetaka najmanje mesec dana, tražio je da bude u kućnom pritvoru

Modnom kreatoru Darku Kostiću (38), koji se sumnjiči da je pokušao da obljubi L. J. (15), učesnika muzičkog takmičenja "Neki novi klinci", i još jednu osobu, pozlilo je u tužilaštvu. On se na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu branio ćutanjem, a slošilo mu se kada mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Darko Kostić, koji je uhapšen prošlog petka u stanu na Novom Beogradu jer su ga 14. juna prijavili roditelji dečaka L. J. (15) za pokušaj silovanja, doveden je juče oko 11 časova u tužilaštvo. On je bio vezan lisicama i u njegovoj pratnji išla su dva policajca.

Dao lične podatke

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Kostić je na

Hoće kući

Tražio da mu bude izrečena mera zabrane napuštanja stana, izvor iz istrage

saslušanju dao lične podatke i rekao da je upoznat sa krivičnim delom koje mu se stavlja na teret. Odmah zatim je kreatoru pozlilo, zbog čega su sudski stražari morali da ga vode u toalet da se osveži.


- Nakon samo par rečenica, Darko Kostić se požalio da nije u dobrom psihičkom stanju. U jednom trenutku je prebledeo i videlo se da mu nije dobro. Tužilac je zatim zamolio stražu da ga izvedu na vazduh i sprovedu do toaleta da se umije. Kada se vratio, sam Kostić je zatražio ponovo da se osveži, što mu je dozvoljeno - naveo je naš izvor.

Kada se kreator malo sredio i doveo u red, tužilac ga je pitao da li želi da iznosi odbranu, ali je Kostić rekao da će se braniti ćutanjem.

Nakon toga sudija za prethodni postupak je Darku Kostiću odredio jednomesečni pritvor. Naš izvor kaže da je ta odluka sudije iznenadila kreatora, koji je očigledno bio uveren da će mu biti određeno kućno zadržavanje.

Informer


- On je molio da mu ne bude određen klasičan pritvor jer se plaši za svoju bezbednost. Zbog toga je zatražio da mu bude izrečena mera zabrane napuštanja stana. Pošto je video da odluka sudije neće biti promenjena Kostić je ponovo prebledeo i malo je nedostajalo da padne u nesvest. Ipak se brzo pribrao i bez ikakvih daljih problema prebačen je u Centralni zatvor - tvrdi naš izvor.

Cegerom na novinare

Dok je policija dovodila Darka Kostića na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo došlo je do manjeg incidenta sa ženskom osobom koja je napala novinare.

- Iz automobila je izašla nepoznata žena, koja je nezadovoljna što reporteri fotografišu Kostića zamahnula na jednog od njih cegerom koji je nosila. Na sreću, strasti su se brzo smirile, pa je žena uz nekoliko nepristojnih rečenica upućenih novinarima ušla u zgradu tužilaštva - naveo je jedan od očevidaca incidenta.

Beogradska policija uhapsila je 22. juna Kostića zbog sumnje da je 14. juna pokušao da obljubi maloletnog pevača J. L. (15), učesnika muzičkog takmičenja "Neki novi klinci"! Osim toga, otkriveno je i da je kreator drogirao jednog punoletnog mladića, kog je potom pokušao da siluje.

Pronađeni tragovi droge

- Tokom pretresa Kostićevog stana, policija je pronašla papiriće na kojima su, kako se sumnja, tragovi droge, a takođe su pronađene i tablete "rivotrila", leka koji je na listi zabranjenih supstanci i ima status droge. Takođe će se veštačiti i kreatorov mobilni telefon zbog sumnje da je bilo više žrtava koje je on napastvovao - ispričao je izvor iz istrage. 

Inače, poznati kreator je 30. juna 2017. godine priveden u policijsku stanicu kada je u stanu koji je iznajmljivao u centru Beograda pronađen tečni ekstazi ili droga za silovanje. Ovo je otkriveno kada je Kostićev prijatelj D. A. (38), koji je bio sa njim u stanu, pozvao Hitnu pomoć i prijavio da je kreatoru pozlilo, a ubrzo je na lice mesta stigla i policija, koja je pronašla kokain, ekstazi, GHB i amfetamin.

(FOTO) DARKU KOSTIĆU PRITVOR OD 30 DANA! Modni kreator se branio ćutanjem!

DARKO KOSTIĆ OSTAJE U PRITVORU: Modni kreator okrivljen za polno uznemiravanje dva mladića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zlata

pre 5 godina

Plasi se Kostic za svoju zadnjicu,a nije se plasio za zadnjicu dece.Olos od coveka!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija