• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.06.2018

14:18

UHAPŠEN DILER U POŽAREVCU: Vagu i ekstazi krio u donjem vešu!

Vesti

UHAPŠEN DILER U POŽAREVCU: Vagu i ekstazi krio u donjem vešu!

Podeli vest

Pripadnici policije iz Požarevca uhapsili su N. A. (24) iz tog grada zbog proizvodnje i prodaje droge i kod njega pronašli određenu količinu narkotika, saopšteno je danas

Policija je prilikom pregleda N. A. na ulici u Požarevcu našla 62,8 grama marihuane, pet tableta nepravilnog oblika nalik ekstaziju i vagu, koje je on držao sakrivene u garderobi i donjem vešu.

Kasnije, u blizini železničke pruge, policija je našla i kesu sa 58 paketića, u kojima se nalazilo 87,8 grama marihuane, kao i oko 75 grama neupakovane biljne materije nalik na tu opojnu drogu.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija