• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer

25.06.2018

16:49

DEČAK PODLETEO BICIKLOM POD AUTOMOBIL, BORE MU SE ZA ŽIVOT: Stravična nesreća u Nišu!

Vesti

DEČAK PODLETEO BICIKLOM POD AUTOMOBIL, BORE MU SE ZA ŽIVOT: Stravična nesreća u Nišu!

Podeli vest

Petnaestogodišnji dečak iz niškog naselja 9. maj zadobio je teške telesne povrede opasne po život kada je biciklom udario u vozilo reno laguna beogradskih tablica kojim je upravljao dvadesetpetogodišnjak, takođe iz ovog mesta

Nezgoda se dogodila danas oko 12.05 sati kod škole u ovom niškom naselju kada je dečak neoprezno izleteo na prometnu saobraćajnicu.

- Dvojica dečaka vozila su bicikle i izletela su iz sporedne ulice na kolovoz. Jedan je uspeo da pređe, a na drugog je naleteo reno laguna koji se kretao iz pravca Niša ka Merošini. Udar je bio strašan, auto je nosio dečaka dvadesetak metara na haubi - objašnjavaju svedoci tragedije.

O silini udara svedoči i to što je šoferšajbna automobila potpuno smrskana, a oštećen je i prednji deo vozila.

Verica Božić, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći saopštila je da je dečak u besvesnom stanju prevezen na reanimaciju.

- Pacijent je zadobio tešku politraumu, ima povrede glave, trupa i ekstremiteta, prevezen je do Urgentnog centra na dalje zbrinjavanje - izjavila je Božić.

Prema informacijama iz niškog Kliničkog centra, kod dečaka su dominantne povrede glave.

- Pacijent je zadržan na lečenju na Klinici na neurohirurgiju i podvrgnut je operaciji - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

L.S. je tek završio osmi razred, i kako kažu meštani ovog naselja u petak je sa društvom proslavio drugarsko veče.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija