• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

26.06.2018

20:37

MISTERIJA U BRAZILU: Uhapšeni muškarac s lažnim imenom (NI)JE MIŠA BANANA?!

Vesti

MISTERIJA U BRAZILU: Uhapšeni muškarac s lažnim imenom (NI)JE MIŠA BANANA?!

Podeli vest

Još se utvrđuje da li je muškarac koji je uhapšen u Brazilu zapravo Rodoljub Radulović (69), poznatiji kao Miša Banana, jedan od osumnjičenih pripadnika narko-klana Darka Šarića! Ministarka pravde Nela Kuburović je rekla da Ministarstvo pravde Srbije za sada nema informacije o tome da li je u Brazilu uhapšen bliski Šarićev saradnik

Miša Banana je u bekstvu već sedam godina! Na međunarodnoj poternici se nalazi od 2011. i sudi mu se u odsustvu pod optužbom da je zajedno sa Darkom Šarićem i ostalim optuženima učestvovao u švercu 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike. 

Nepoznati muškarac koji je uhapšen u Rio de Žaneiru imao je pasoš sa drugim imenom, zbog čega se pojavila nezvanična informacija da je reč o Raduloviću, za kojim Srbija već dugo traga. Međutim, još ne postoji bilo kakva potvrda o identitetu misterioznog muškarca.

- Sve dok nadležno brazilsko ministarstvo ne obavesti Ministarstvo pravde Srbije da je uhapšena osoba za kojom postoji zahtev za izručenje, Ministarstvo pravde ne raspolaže nikakvim podacima. 

Imamo informacije iz medija i za sada nam je poznato da je u toku postupak utvrđivanja da li se radi o osobi sa poternice - rekla je ministarka pravde i dodala da će se nadležno ministarstvo iz Brazila obratiti Ministarstvu pravde Srbije tek kada se ustanovi identitet uhapšene osobe. 

Ukoliko se ispostavi da je Radulović zaista uhapšen, biće neophodno da brazilskim vlastima dostavimo adekvatne informacije.

- Sve dok to ne stigne, Ministarstvo pravde Srbije apsolutno nema nikakve veze sa tim predmetom. Verujte da ćemo obavestiti medije ako stigne bilo kakav zahtev iz brazilskog ministarstva - rekla je Nela Kuburović.

KUBUROVIĆ: Srbija nema informacije o hapšenju Miše Banane!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija