• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.06.2018

11:31

UHAPŠENA PROSTITUTKA ŠTO JE ŠIRILA SIDU PO SRBIJI! Fatima završila u požarevačkom zatvoru!

Vesti

UHAPŠENA PROSTITUTKA ŠTO JE ŠIRILA SIDU PO SRBIJI! Fatima završila u požarevačkom zatvoru!

Podeli vest

Fatima Alas (38), prostitka iz Jordana koja je navodno širila HIV po Srbiji, uhapšena je danas. Ona je dobila 20 dana zatvora i prebačena je u ženski zatvor u Požarevcu

Fatima je prošle godine u avgustu u Srbiju stigla kao migrant, a boravila je u Prihvatnom centru za izbeglice u Kikindi, odakle je pobegla pre mesec dana.

U Kikindi, Subotici i Beogradu bavila se prostitucijom. Prema nezvaničnim informacijama, Jordanka je zaražena sidom, a za sada nije poznato da li je nekoj mušteriji prenela bolest.

OPREZ! JORDANKA ŠIRI SIDU PO SRBIJI: U toku je potraga za Fatimom Alas, ZARAZILA HIV-om NA STOTINE KLIJENATA?!

Ona je "ordinirala" u parku kod Ekonomskog fakulteta i u okolini Glavne autobuske stanice. Navodno je imala po pet klijenata dnevno.

Jordanku je pre dva dana policijska patrola pronašla u Beogradu. Kontaktirali su s Hitnom pomoći, koja je došla na teren i odvela je.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija