• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2018

20:51

PALA SIDAŠICA FATIMA, PROTERAĆE JE IZ SRBIJE! Žandarmerija pronašla prostitutku, njeni klijenti U PANICI OČEKUJU REZULTATE TESTIRANJA KRVI!

Vesti

PALA SIDAŠICA FATIMA, PROTERAĆE JE IZ SRBIJE! Žandarmerija pronašla prostitutku, njeni klijenti U PANICI OČEKUJU REZULTATE TESTIRANJA KRVI!

Podeli vest

Prostitutka iz Jordana, za koju se sumnja da je zarazila na stotine svojih mušterija, pronađena u parku kod Ekonomskog fakulteta, popularno nazvanim Picin park

Policija je u Beogradu pronašla i privela prostitutku Fatimu Alas (38) iz Jordana, obolelu od side, za koju se sumnja da je zarazila na stotine svojih klijenata ovom smrtonosnom bolešću! Fatimu je Žandarmerija pronašla u parku kod Ekonomskog fakulteta, zvanom Picin park, gde se okupljaju prostitutke! Ona će nakon izdržane kazne od 20 dana zatvora biti proterana iz Srbije!

Pobegla iz Prihvatnog centra

U Komesarijatu za izbeglice nezvanično su potvrdili da je Fatima Alas koristila njihove usluge u Prihvatnom centru u Kikindi od septembra 2017. pa sve do 14. maja ove godine, kada je pobegla u Beograd. Naveli su da nije pravila probleme i da su bili upoznati sa njenom bolešću.
- Osoblje Prihvatnog centra joj je pružilo pomoć, u okviru svojih mogućnosti, ali počeli su da preduzimaju određene mere prema njoj tek kad se saznalo da se ona prostituiše. Čim su joj izrečene te mere, ona je pobegla i mi smo od naših ljudi na terenu dobili informaciju da je primećena u parkovima kod Ekonomskog fakulteta i Glavne autobuske stanice u Beogradu - rekli su u Komesarijatu za izbeglice.

Prekršajna prijava

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, pripadnici Žandarmerije su primetili Fatimu u parku na opštini Savski venac prilikom redovnog patroliranja.

- Utvrđeno je da je za njom raspisana potraga i da nije postupila po ranije izrečenoj meri o udaljenju iz Srbije. Zato je sprovedena u prostorije Policijske stanice Savski venac - navodi naš izvor.

On dodaje da je policija protiv Fatime podnela prekršajnu prijavu zbog nezakonitog boravka u Srbiji, nakon čega je privedena dežurnom sudiji za prekršaje.

- Sudija joj je izrekao novčanu kaznu od 20.000 dinara, kao i zabranu ulaska na teritoriju Srbije u trajanju od tri godine. Budući da ona nije imala novac da plati kaznu, Jordanki je novčana kazna zamenjena kaznom zatvora u trajanju od 20 dana. Potom je sprovedena u ženski zatvor u Požarevcu, a nakon toga će biti deportovana iz Srbije. Ona ne može uživati prava i zaštitu migranata koji su pobegli iz ratom zahvaćenih zemalja jer Jordan nije jedna od tih država - rekao je Informerov sagovornik. 

Bez prava
Fatima ne može uživati zaštitu kao migranti iz ratom zahvaćenih zemalja jer Jordan nije jedna od njih

Inače, Fatima je još u avgustu 2017. sa migrantima stigla u našu zemlju i od tada se sve vreme bavila prostitucijom u Subotici, Kikindi i Beogradu. Procenjuje se da je od tada bila sa najmanje 500 klijenata.

- Jordanka se u septembru odvojila od grupe sa kojom je putovala ka Zapadnoj Evropi i nju je pronašla naša granična policija u okolini Subotice. Ona se verovatno već i tada uveliko prostituisala, a nakon privođenja je prebačena u Prihvatni centar za izbeglice u Kikindi. Tamo je nastavila da prodaje telo, sve do 14. maja ove godine, kad joj je izrečena mera udaljenja iz naše zemlje. Ona je, međutim, tad pobegla u Beograd - objašnjava naš izvor.

Pet klijenata dnevno

Policija je prošlog petka dobila prijavu da Fatima nudi seksualne usluge po Beogradu, iako i ona sama zna da ima sidu, pa je za njom raspisana potraga.

- Ordinirala je uglavnom u parku kod Ekonomskog fakulteta i u okolini Glavne autobuske stanice u Beogradu. Prodavala je telo drugim migrantima, ali i našim ljudima. Sigurno je u tom periodu imala svakog dana po četiri, pet klijenata. Niko ne može ni da pretpostavi koliko je klijenata zarazila virusom HIV, ali taj broj bi se mogao meriti i stotinama - navodi naš sagovornik.

Kako smo nezvanično saznali, Fatima je, osim što ima sidu, i psihički obolela. Niko ne zna od čega je, ili od koga, pobegla iz Jordana, posle čega je završila u Srbiji. M. D.

UHAPŠENA PROSTITUTKA ŠTO JE ŠIRILA SIDU PO SRBIJI! Fatima završila u požarevačkom zatvoru!

OPREZ! JORDANKA ŠIRI SIDU PO SRBIJI: U toku je potraga za Fatimom Alas, ZARAZILA HIV-om NA STOTINE KLIJENATA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set

Srbija