• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

29.06.2018

21:23

​LUDA ĆERKA MUČILA MAJKU DO SMRTI! Užas u Beogradu starica umrla u stravičnim mukama!

Vesti

​LUDA ĆERKA MUČILA MAJKU DO SMRTI! Užas u Beogradu starica umrla u stravičnim mukama!

Podeli vest

Zorana S. (34) je u stanu danima do smrti tukla, grebala i pekla po grudima majku Srbislavu P. (66), držeći je zaključanu u sobi. Ćerka odmah poslata u psihijatrijsku kliniku

Psihički obolela Zorana S. (34) do smrti je tukla, grebala i pekla po grudima majku Srbislavu P. (66) u porodičnom stanu u Ulici Albanske spomenice u Beogradu! Srbislavino izmučeno telo nađeno je juče zaključano u sobi i ona je ubrzo preminula u bolnici, dok je Zorana odmah prebačena u psihijatrijsku kliniku!

Lagala prijateljicu

Izvor iz istrage kaže da je Zorana danima mučila svoju majku i držala je zaključanu u sobi. Za stravičnu torturu saznalo se tek juče, kad je Srbislavina prijateljica prijavila policiji da nesrećnu ženu punih deset dana niko nije ni video ni čuo.

- Ispričala je da bi se na Srbislavin telefon uvek javljala

Ćutala

Zorana je samo ćutala i gledala u stranu. Hitna pomoć je odvezla njenu majku, a ona ni reč nije izustila

Stevo Vuksan

njena ćerka Zorana i govorila kako joj je majka negde izašla. Pošto je posumnjala da Zorana laže, a i znala je da je ona psihički obolela, Srbislavina prijateljica je zamolila policajce da provere šta se dešava sa njom - kaže naš izvor.

Patrola policije je juče ujutro stigla u zgradu u Ulici Albanske spomenice, gde su im stanari rekli da ni oni nisu videli Srbislavu u poslednjih desetak dana. Objasnili su im i da se Zorana u više navrata lečila u psihijatrijskoj klinici "Dr Laza Lazarević" i da se veoma čudno ponaša.

- Policajci su zatim pokucali na Srbislavina vrata, a otvorila im je Zorana. Ona je bila potpuno mirna i hladnokrvna, ponašala se kao da je sve normalno i uobičajeno. Jedan policajac je zatim pokušao da otvori vrata od sobe, ali su bila zaključana. Zorana ih je mirno otključala, a policajci su na krevetu zatekli nesrećnu Srbislavu, svu u ranama, jedva živu - navodi naš izvor.

Stevo Vuksan, upravnik zgrade, ispričao nam je da je bio prisutan kada je patrola policije pronašla teško povređenu Srbislavu.

Pržila je upaljačem ili cigaretama?

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, telo nesrećne Srbislave prebačeno je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan broj i stepen povreda.

- Na telu je bilo vidljivo na desetine oguljotina i modrica, a na grudima su bile brojne opekotine. Pretpostavlja se da ju je ćerka pekla upaljačem ili cigaretama, a onda ju je bespomoćnu zaključala i ostavila da umre - kaže naš izvor. 

- Policajci su mi rekli da ona daje znake života, ali da je u veoma teškom stanju. Zorana je za to vreme samo ćutala i gledala u stranu. Hitna pomoć je odvezla njenu majku, a Zorana ni reč nije izustila. Ostala je u stanu i tek kasnije sam saznao da su je odveli u psihijatrijsku kliniku, a da je Srbislava podlegla povredama u bolnici - rekao je Vuksan.

Prijavljivali je policiji

On dodaje da je Zorana često bila agresivna i da je uskoro trebalo ponovo da ide na lečenje.

- Napadala je komšije, a svi smo znali da tuče i svoju majku. Mi smo nekoliko puta zvali policiju, a i Srbislava ih je pozivala, više puta. Kad prevrši meru, Zoranu pošalju na lečenje, ali ona potom izađe iz bolnice i nastavi po starom. Nedavno su nam radnici renovirali ulaz, a Zorana ih je fizički napala iz čista mira - kazao je Vuksan. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija