• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

01.07.2018

17:49

TUGA DO NEBA U VRBASU! Sahranjen mališan (7) koji je preminuo nakon pada sa bicikle!

Vesti

TUGA DO NEBA U VRBASU! Sahranjen mališan (7) koji je preminuo nakon pada sa bicikle!

Podeli vest

Sedmogodišnji Aleksa Jovanović iz Vrbasa, koji je preminuo usled povrede glave zadobijene prilikom pada na oštar kamen, sahranjen je danas na mesnom groblju u rodnom gradu

Kako je potvrđeno u vrbaškoj policiji do tragedije je došlo nesrećnim slučajem, a obdukcijom je utvrđeno da je Aleksa preminuo na licu mesta nakon što se okliznuo sa pruge kojom je išao sa 14 meseci starijom sestrom Nikolinom i glavom udario u kamen, piše Blic.

Mališani su kobnog dana u toku prepodneva otišli da se vozaju biciklima u Fruškogorskoj ulici u naselju Libra i budući da ih niko nije video par sati zabrinuti roditelji su prijavili njihov nestanak policiji koja se odmah dala u potragu, a u pomoć su im pritekli meštani, rodbina i prijatelji porodice Jovanović. Bicikli mališana i papuče nađeni su u blatnjavom ataru na oko četiri kilometra od kuće u blizini stare pruge, a nadležni pretpostavljaju da su se deca izgubila, pa pokušala prugom da dođu do Novosadskog mosta i pronađu put ka kući.

Kada su ih pronašli, lekari su nažalost mogli samo da konstatuju Aleksinu smrt, a Nikolina je sa ogrebotinama na ramenu i ruci prebačena u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

Neutešni roditelji Branislava i Nenad kažu da se Nikolina oseća dobro, ali da je u bolnici zadržana predostrožnosti radi, verovatno zbog traume koju je doživela.

- Bili smo da je posetimo i nismo joj rekli da je Aleksa preminuo. A ona kao da nešto naslućuje. Nije puno pričala – kažu skrhani bolom Branislava i Nenad.

I dalje u neverici da više nema njihovog Alekse koji je upravo završio prvi razred pričaju da je bio dobar dečak, vredan i mnogo zreliji od svojih vršnjaka te da im još nije jasno šta je sa sestrom tražio u ataru gde inače nikada nisu išli, niti znaju šta tamo ima. Aleksa je bio i sportista i trenirao je brazilski džiju-džicu u lokalnom klubu, a nedavno je na prvom takmičenju u Beogradu osvojio bronzanu medalju.

TRAGEDIJA U VRBASU: Dečak(7) nesrećnim slučajem pao s bicikla i poginuo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija