• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

02.07.2018

13:38

ZA UBISTVO ČETVOROMESEČNE BEBE I SUPRUGE 40 GODINA ROBIJE: Presuda Arpadu Sabu, monstrum dobio zasluženu kaznu!

Vesti

ZA UBISTVO ČETVOROMESEČNE BEBE I SUPRUGE 40 GODINA ROBIJE: Presuda Arpadu Sabu, monstrum dobio zasluženu kaznu!

Podeli vest

Arpad Sabo osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Nikoline (24) i četvoromesečne ćerke. On ima pravo žalbe na ovu presudu

Suđenje Arpadu Sabu optuženom da je u leto 2016. godine ubio svoju suprugu Nikolinu (24) i četvoromesečnu ćerku završeno je danas u novosadskom Višem sudu iznošenjem zavšnih reči.

Zamenica Višeg javnog tužioca Aleksandra Lučić Fajfer u opširnoj zavšnoj reči obrazložila je optužnicu i iznete dokaze rekavši da smatra da je dokazano teško ubistvo koje mu se stavlja na teret. Ona je zatražila da se Sabo kazni maksimalnom zatvorskom kaznom u trajanju od 40 godina i da do upućivanja na izdržavanje kazne ostane u pritvoru.

S druge strane Sabov advokat Dragan Čolić kazao je da smatrao je da Sabo treba da se osudi za ubistvo supruge, ali ne i ćerke, kao što je rekao u svojoj odbrani.

On je kazao da kao olakšavajuće okolnosti treba da se uzmu njegova neosuđivanost, ali i pirznanje da je ubio suprugu, te da ne postoje dokazi da je ubio oboje.

Čoliće je zatražio da se Sabo pusti iz pritvora do upućivanja na izdržavanje kazne.

Sabo je u pritvoru od hapšenja u avgustu 2016. godine. Tokom suđenja on je priznao ubistvo žene, ali ne i deteta.

Prema nalazu i mišljenju veštaka, afektivno stanje, ljutnja i bes kod okrivljenog, generisani su dugotrajnim i aktuelizovanim konfliktom sa sada pokojnom Slavicom.

Prema navodima optužnice, Sabo je u noći izmedu 15. i 16. avgusta 2016. godine, u Veterniku, u Kninskoj ulici 39, sa umišljajem usmrtio suprugu Slavicu i četvoromesečnu ćerku.

S. Kostić

Podsetimo, optužnica Saba tereti da je svesno želeo da ubije suprugu i ćerkicu. Prema optužnici on je prvo ubio Slavicu, a tri puta ju je ubo kuhinjskim nožem i kasnije prerezao vrat. On se tu nije zaustavio, već je nastavio da seče vrat već mrtve žene.

Nakon supruge, ubio je ćerkicu. Prema optužnici, prvo joj je polomio kosti glave, a zatim joj je istim nožem prerezao vrat. 

Nakon toga on se okupao i pobegao, a nedugo zatim uhapšen je u blizini Bačke Palanke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Zaključajte ga u ćeliju i ZAZIDAJTE, ostavite samo mali otvor da mu se doda hrana i voda ... A možda i tog njegovog pametnog advokata zajedno sa njim, da mu pravi društvo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija