• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

04.07.2018

23:56

EPILOG TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Lekari u Vrbasu spasli povređenu trudnicu i bebu u stomaku!

Vesti

EPILOG TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Lekari u Vrbasu spasli povređenu trudnicu i bebu u stomaku!

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nesreći , koja se nešto pre 20 časova, dogodila na auto putu  Beograd – Subotica, u blizini Vrbasa, jedna osoba je poginula,dok je više njih teže i lakše povređeno

U  saobraćajci su učestvovala četiri autobomila, među kojima tri putnička, jedno policijsko vozilo i jedan kamion.

 - Automobil marke  "Mercedes", nemačkih registarskih tablica najpre je udario  u automobil marke "suzuki", a zatim pokosio ženu državljanku Portugalije, dok je stajala pored automobila havarisanog u manjem udesu, koji je prethodio ovom. 

Žena je poginula na mestu, dok su povređeni prebačeni u najbliže medicinske ustanove – kaže za Informer izvor iz saobraćajne policije.

Kako saznajemo, nova drama je usledila u Opštoj bolnici u Vrbasu, gde je dovezena povređena ćerka nastradale Portugalke, žena (39) u drugom stanju (27 nedelja trudnoće). 

Velikim naporima lekarskih ekipa spasene su trudnica i beba u stomaku i prema poslednjim inromacijama nisu životno ugrožene.

U ovom udesu lakše je povređen je i brat trudnice, a kako Informer saznaje porodica je iz Portugalije krenula na svadbu u Srbiju.  

TEŠKA NESREĆA! Lančani sudar na autoputu kod Novog Sada!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mario

pre 5 godina

A medicinske sestre su sigurno bile nemi posmatraci svega... Dajte ljudi,ne pruzaju pomoc samo lekari. Ne jednom u svojoj karijeri gledao sam kako lekar samo blokira ilibcak padne u nesvest. Ne budite smesni.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija