• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

06.07.2018

08:52

MISTERIJA SMRTI DEVOJKE U BEOGRADU! Mirjana skončala u mukama POSLE SEKSA, mladić koji je bio s njom NE MOŽE DA DOĐE K SEBI OD ŠOKA!

Vesti

MISTERIJA SMRTI DEVOJKE U BEOGRADU! Mirjana skončala u mukama POSLE SEKSA, mladić koji je bio s njom NE MOŽE DA DOĐE K SEBI OD ŠOKA!

Podeli vest

Mirjana M. (21) iz Velikog Mokrog Luga nađena je mrtva u iznajmljenom stanu u ulici Cara Lazara 13 u Beogradu, posle poziva mladića M. M. (20), koji je s njom proveo noć. Telo je preneto na obdukciju radi utvrđivanja da li umrla od droge ili joj je otkazalo već bolesno srce

Kako se saznaje, mladić je pozvao Hitnu pomoć juče, oko 7.30 sati, navodeći "da je devojci pozlilo". Međutim, lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt. I dalje postoji sumnja da je uzrok smrti droga ekstazi "red bul", koja je u Srbiji već odnela tri života, ali se zbog njenih problema sa srcem ne isključuje mogućnost i da je reč o takozvanoj zadesnoj smrti.

Posledice ekstazija "red bul":

* dezorijentisanost* agresija* halucinacije* otežano disanje* aritmija* anksioznost* koma* smrt

- Inspektori su u stanu u pronašli tragove, koji ukazuju da je devojka koristila ekstazi "red bul". Na telu nisu nađeni vidljivi tragovi nasilja. Leš je prenet na obdukciju da bi se utvrdio pravi uzrok smrti. Devojka je patila od srčane aritmije i zbog toga je, navodno, pila lekove - navodi izvor Alo blizak istrazi i otkriva da se mladić uspaničio kada je zatekao devojku u agoniji.

 - Dečko je posle buđenja video da je Mirjani pozlilo. Dok je on zvao Hitnu pomoć, devojka je počela da povraća i da se gubi, a onda je iznenada prestala da diše. On je pokušavao da joj pomogne, ali u tome nije uspeo - kaže naš sagovornik.

Kako se saznaje, mladić je ispričao da se sa devojkom našao tokom noći u jednom kafiću i da su se dogovorili da zajedno prespavaju.

 - On je pozvao prijatelja, koji mu je za izvesnu sumu sredio stan na jednu noć. Tokom noći su oboje bili veseli. Mladić je pio alkohol, dok je Mirjana, kako je rekao, pored pića uzimala i neke tablete. Zaspali su u neko doba, a mladića je probudilo povraćanje devojke - tvrdi naš izvor. 

Nova droga ubila troje za nedelju dana!

* 17. jun - Beograđanin Jovan Paunović (17) preminuo je na VMA, a nekoliko sati ranije pronađen je ispred beogradskog splava dok se grčio u užasnim bolovima. U telu je imao pet puta veću dozu od smrtonosne, a umro je dan uoči punoletstva.
* 20. jun - Mladića N. S. (18) iz Bačke Palanke otac je našao mrtvog na krevetu, a sumnja se da se predozirao ekstazijem „red bul". Bio je istetoviran po celom telu, a jedna od tetovaža je glasila. "Nema nazad, samo napred. Nema pazi, samo gazi".
* 24. jun - Učenica Politehničke škole u Kragujevcu Marija M. (16) bila je sa starijim bratom kod druga u naselju Šumarice, kada je uzela smtonosnu dozu droge.

Mladić je posle uviđaja odveden u bolnicu, gde mu je izvađena krv da bi se utvrdilo da li je i on koristio narkotike. 

Prema još nepotvrđenim informacijama, devojka nije koristila heroin niti drugu drogu, ali se proveravaju navodi njenih poznanika "da je nekoliko puta probala ekstazi".

OBRT U ISTRAZI! DEVOJKA U CENTRU BEOGRADA UMRLA OD SRCA? Čeka se toksikološki nalaz!

 Jedan njen poznanik kaže da je Mirjana bila vedra, vesela i puna života.

- Mira je živela u Velikom Mokrom Lugu, bila je okej devojka. Koliko znam, nije se drogirala, ali sam je često viđao sa ljudima koji su koristili ekstazi - rekao nam je njen poznanik.

Stanari zgrade u kojoj se dogodila tragedija kažu da se devojka, najverovatnije, predozirala novim ekstazijem.

- U tom stanu niko ne živi. Od komšija sam razumeo da ga izdaju na jedan dan. Ujutro sam u ulazu zatekao policajce i unezverenog mladića. Držao se za glavu i samo govorio: "Ne znam šta je uzela!" Koliko sam iz razgovora shvatio, policija sumnja da je devojka koristila ovu novu drogu, u tabletama, roze ili ljubičaste boje - ispričao je stanar zgrade.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SARA

pre 5 godina

U SRBIJI ZAKON ZA NARKO DILERE NIJE STROG ZATO USPEVAJU NA TRZISTU. A STA JE STRAVICNO U BEOGRADU TO SU BAHATI SOFERI U AUTOBUSIMA I TRAMVAJIMA. ZA 3 NEDELJE BORAVKA VIDELA SAM STRAVICNE STVARI A NAJGORE PROLAZE STARIJI. POZ. IZ SVAJCARSKE

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija