• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

07.07.2018

10:05

OČAJNI OTAC DEVOJKE MISTERIOZNO UMRLE U STANU "NA DAN": Ne znam da li je MOJA MIRJANA UMRLA OD DROGE! A sve je imala...

Vesti

OČAJNI OTAC DEVOJKE MISTERIOZNO UMRLE U STANU "NA DAN": Ne znam da li je MOJA MIRJANA UMRLA OD DROGE! A sve je imala...

Podeli vest

Policajci neće da mi kažu ko je mladić s kim je provela poslednju noć. Ne bih ja ništa tom momku, samo bih ga pitao kako je skončala moja ćerka, kaže očajni Sreten Milić

Ne znam kako je umrla moja ćerka Mirjana, niti znam da li je koristila neke droge... Policajci neće da mi kažu ko je momak s kojim je provela poslednju noć. Samo sam hteo da ga pitam kako je skončalo moje dete, jada se Sreten Milić iz Velikog Mokrog Luga u Beogradu, čija je ćerka Mirjana (21) u četvrtak ujutro nađena mrtva u stanu u centru grada, koji je iznajmljen na jednu noć.

Sretena smo juče zatekli uplakanog u dvorištu porodične kuće, kako ljubi sliku preminule ćerke. On je 16 godina bio samohrani otac troje dece, od kojih je Mirjana najstarija, nakon što je postao udovac.

MISTERIJA SMRTI DEVOJKE U BEOGRADU! Mirjana skončala u mukama POSLE SEKSA, mladić koji je bio s njom NE MOŽE DA DOĐE K SEBI OD ŠOKA!

- Deci sam pružio sve što sam mogao, i ljubav i sigurnost, ali neke stvari roditelj poslednji sazna o svom detetu. Zato i ka kažem da ne mogu sa sigurnošću tvrditi da ona možda ponekad nije uzela neki narkotik. Smatram da sam pametan čovek, ali za te stvari priznajem da sam glup - kroz suze priča Sreten.

Imala sve
Kao i svako dete koje ima svega, nije imala ni potrebu da nešto radi... Ćero moja... Sve je sada džabeSreten Milić

Bila svedok predoziranja na "Kolosu"

facebook

Preminula Mirjana Milić bila je gost na splavu "Kolos" 17. juna, kada je tinejdžer Jovan Paunović (17) uzeo smrtonosnu dozu ekstazija, od koje je preminuo na VMA. Navodno, upravo je Mirjana posle žurke, u zoru, naišla na mladića, koji je bespomoćan ležao na pločniku u blizini splava. Koliko ju je potresla smrt ovog tinejdžera pokazuje i činjenica da je njegovu fotografiju postavila na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao i da Mirjana nije imala srčanih problema, ali je prošle godine bila u bolnici skoro tri nedelje. On misli da je tamo završila zbog droge, ali mu ćerka nikad nije to priznala.

- Saznao sam da je umrla u četvrtak tek oko 10 sati ujutru. Čuo sam da je bila u iznajmljenom stanu sa nekim mladićem, ali ja ne znam ni šta joj je on. Pokušavao sam da stupim u kontakt s njim, da mi ispriča šta se desilo u tom stanu, ali su policajci odbili da mi kažu ko je on. Ne pada meni na pamet da mu pravim neke probleme, samo bih želeo da popričam s tim dečkom - kaže očajni otac.

Prema njegovim rečima, ćerku je poslednji put video u sredu uveče oko 22 sata. Raširila je veš da se suši i samo mu je rekla da će ići na neku žurku.

- Trudio sam se da deci sve priuštim i puštao je da se provodi. Mirjana je završila Politehničku školu i nije htela da ide na fakultet. Volela je društvo i da ide na žurke. Kao i svako dete koje ima svega, nije imala ni potrebu da nešto radi... Ćero moja... Sve je sada džabe - rekao je Sreten i opet zaplakao nad Mirjaninom slikom.

Podsetimo, Mirjana je u sredu uveče srela mladića M. M. (26) na jednoj žurci, a onda su produžili u iznajmljeni stan u Ulici cara Lazara u centru Beograda. M. M. je rano ujutro pozvao Hitnu pomoć i obavestio ih da je devojci pozlilo. Lekari su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

Informer

ŠOK: Porodica i prijatelji ispred porodične kuće Milića

Mladić je potom policajcima kazao da prethodne noći on i Mirjana nisu konzumirali narkotike i da Mirjana nije bila narkomanka.

Mirjanino telo je nakon uviđaja prevezeno na sudsku medicinu, gde je utvrđeno da je umrla od srca. Međutim, naloženo je da se urade i toksikološke analize zbog sumnje da je infarkt izazvan upotrebom neke droge, verovatno ekstazija. 

Umrli od droge u junu

Informer

* 24. jun - Marija M. (17) iz Kragujevca, učenica Politehničke škole, preminula je nakon što je u stanu svog druga u Šumaricama uzela smrtonosnu dozu sintetičke droge.
* 20. jun - Nemanja Šafarik preminuo je u Gundulićevoj ulici u Bačkoj Palanci. Njegovo telo pronašao je otac, a veruje se da je i on umro od prevelike doze narkotika.
* 17. jun - Jovan Paunović (17) preminuo na VMA zbog smrtonosne količine ekstazija koju je uzeo te nći na splavu "Kolos".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

"Kao i svako dete koje ima svega, nije ni imala potrebu da nesto radi" Ova recenica sve govori.

Sima

pre 5 godina

E jadna li si Srbijo! To su posledice dešavanja poslednjih 2-3 decenije a biće sve gore.

Jovan

pre 5 godina

A mafija ne moze da organizuje srcani udar nekom supstancom i nema vise svedoka sa splavova? Cisto hipoteticki, ali logicno pitanje.

Lazni bot

pre 5 godina

Omladina se vaspita preko Zadruge i Parova porodice su razorene u jurnjavi za profit i platu od 500 € mislim kako kazu u realnosti je 250 €.

nisu svi isti

pre 5 godina

Ovde čovek nije jurio karijeru, ovaj čovek se trudio da im bude i otac i majka, pošto su ostali kao deca bez majke..

Ljubo

pre 5 godina

Roditelji se pretvorili u pi*de ,a deca postala debili ,tako je od Australije do Kanade .Jos da vam je videti sta po svetu ovom demokratskom zapadnom ima ,to sto je kod nas zadnjih godina to je kod njih zadnjih dobrih pedeset .Tako i kod nas dolazi ta demokratija ,najgora vrsta pornografije u javnom zivotu .

Ljube

pre 5 godina

Tačno tako ali ovi naši ovde, koji nisu mrdnuli dalje od svog grada, žive u iluziji da je na zapadu to što gledaju u Holivudskim sapunicama i fensi magazinima. Nemaju pojma da se te stvari namerno ignorišu i minimiziraju pa sve izgleda kao lepa bajka. Kad bi samo pratili hronike po zapadnim medijima mnogo togaa bi im bilo jasnije. Tako nam i treba, kao sumanuti usvajamo zapadne "demokratske" standrde i "vrednosti", zaštitu ljudskih prava i slobodu pa više niko ne može da zauzda ni balavce od 10-15 godina a kamo li ove sa dvadeset i kusur ...

Ljube

pre 5 godina

Klasično odbijanje da se suoči sa činjenicama - kažu upućeni da je otac znao da se ona drogira jer ih je uvalila u velike dugove zbog droge ali baš po klasičnom scenariju odbija da to javno prizna ni sebi ni drugima. Šta ti čoveče vredi što si joj dao sve kad je nisi vaspitao i naučio da razlikuje dobro od zla kakvo je droga. Dovoljno je bilo da je pratio njen FB nalog i znao bi ...

Marko

pre 5 godina

@Jovan Ma koja bre mafija, pa ona se hvalila na fb kako je progutala 15 ekstazija, devojka nije krila da se drogira a otac kao nije znao.. Znao je on dobro, ali nažalost nije nista mogao.. Misleći da radom i trudom da im sve obezbedi cini dobro za cerku on je cinio zlo.. On rintao, a ona isla na tehno zurke, sto takodje ne krije nego iznosi na fb..

Mladen

pre 5 godina

Pa šta sad ispada, treba da žalim ribu koja je imala sve pa joj bilo dosadno i ubila se. Ma ljudi, ko god voli nek izvoli. Deluje bezosećajno i jadno ali naša nacija je rešila da ide putevima stradanja i pakla i šta se tu može.

Šta tu ima

pre 5 godina

misteriozno? Na Fejsu se sama hvalila da je ludovala sa ekstazijem i nema tu nikakve misterije - gutala je "eksere", valjda je time dokazivala kakva je faca ... e sada je zakucala ekser u svoj mrtvački sanduk. Glupača bez mozga, nije vredna da je žalimo ...

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija