• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

07.07.2018

13:20

OD SKORO UŽIVAM U EKSERIMA, POJELA SAM IH 15! Mirjana nekoliko dana pre smrti na Fejsbuku objavila da je POČELA DA SE DROGIRA!

Vesti

OD SKORO UŽIVAM U EKSERIMA, POJELA SAM IH 15! Mirjana nekoliko dana pre smrti na Fejsbuku objavila da je POČELA DA SE DROGIRA!

Podeli vest

Mirjana Milić (21), mlada Beograđanka koja je pronađena mrtva juče ujutru u stanu iznajmljenom na dan u centru Beograda, inače je konzumirala ekstazi, i o tome je javno pisala na društvenim mrežama!

Uzrok smrti mlade devojke, koja je kobne noći u stanu bila sa mladićem M. M. (26), još se utvrđuje i čekaju se rezultati toksikoloških analiza.

Mirjana je inače bila svedok smrti tinejdžera Jovana Paunovića (17) koji je preminuo nakon konzumiranja prekomerne doze ekstazija na jednom beogradskom splavu, nakon čega mu je pozlilo i nekoliko sati kasnije, u bolnici, je preminuo. Paunović je nekoliko sati ležao u bolovima ispred splava, doživljavao napade i uvijao se, dok su ga prijatelji ostavili samog. Jedna od prvih osoba koja mu je potrčala u pomoć bila je upravo Mirjana Milić.

OČAJNI OTAC DEVOJKE MISTERIOZNO UMRLE U STANU "NA DAN": Ne znam da li je MOJA MIRJANA UMRLA OD DROGE! A sve je imala...

Sudeći prema njenim objavama na društvenim mrežama, Jovanova smrt je jako pogodila. Nesrećna devojka se danima preko Fejsbuka raspitivala da li je još neko te noći bio na splavu i bio svedok užasne smrti tinejdžera.

facebook


Često je napominjala da se oseća užasno što joj je Jovan praktično preminuo na rukama.

U jednom od postova oko Jovana, Mirjana je u jednoj javnoj grupi napisala da i sama od nedavno uživa u konzumiranju ekstazija.

"Jeste on pojeo bone (žargon za ekstazi) i sve to, ali pazi ovako, da je to bila samo droga, nije. Ja od skoro uživam u ekserima i u svemu. Ako sam ja pojela 15, a on 11... nebitno, meni ovako fizički ništa nije bilo, nisam ni treskavicu imala, ali mi je zato u glavi bio crtani film", napisala je Mirjana na Fejsbuku.

facebook

Ona je kao naslovnu fotografiju na svom fejsbuk profilu držala fotografiju preminulog Jovana.

Mirjana je preminula rano ujutru nakon žurke na kojoj je bila sa mladićem M. M. Oni su sa žurke otišli u stan koji je on iznajmio na dan u Ulici cara Lazara. Kako je mladić ispričao policiji, Mirjani je u jednom trenutku pozlilo, a on je pozvao Hitnu pomoć, međutim dok su oni stigli devojka je već preminula.

On je policiji rekao da njih dvoje te večeri nisu konzumirali nikakvu drogu.

MISTERIJA SMRTI DEVOJKE U BEOGRADU! Mirjana skončala u mukama POSLE SEKSA, mladić koji je bio s njom NE MOŽE DA DOĐE K SEBI OD ŠOKA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sladjan

pre 5 godina

zasto se uopste objavljuju ove gluposti!!!!!!!propaganda i poruka mladima da se drogiraju nece vam biti nista!!!!!ne razumem vasu potrebu za neku spektakularnu vest!!!!!!!

Saradžogla

pre 5 godina

Да се ја питам све врсте дроге би се продавале као све и свашта! Али,нема лечења од стране нас порезника.Било која интервенција мора д се плати у кешу да не кажем у готовини. Мис'им оно ЧАСТ СВАКОМ - ВЕРЕСИЈА НИКОМ!ПС.Ја имам туце деценија живота и никада нисам пушио цигарете.Зато сам као младић имао најбољу колекцију грамофонских плоча и модела авиона.Хоћете да видите музејски грамофон који сам мења плоче?

Nikola

pre 5 godina

Ovo nije on apisala. Jezik izrazavanja i nacin pisanja pa i greske u pravopisu (ma koliko se trudili) samo mogu da smisle neki mangupi sa splavova.

Ljube

pre 5 godina

Tužno ali i poučno - otac ove devojke je znao da mu se dete drogira ali i dalje odbija da to prizna ni sebi ni ljudima. Šta reći, glupači nije bila dovoljna poruka to što je svojim očima gledala onog klinca kako umire od ekstazija nego je samo par dana kasnije i sama "zakucala ekser" u svoj mrtvački sanduk. Znači da je ona već bila duboko u svetu droge i nije imala mozga ni koliko vrabac na grani.

Gnjilane

pre 5 godina

HAOS ljudi sta se desava, mozda smo istoriji ''mala Rusija" al sve vise licimo na amere :(

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20